ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

O κομμωτής των επωνύμων, Βασίλης Μπουλούμπασης στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

O κομμωτής των επωνύμων, Βασίλης Μπουλούμπασης στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Newsroom

Με απόλυτη επιτυχία και σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο

περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο «All About Hair and Beauty» με εισηγητή τον κορυφαίο κομμωτή των επωνύμων κ Βασίλη Μπουλούμπαση.

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης είναι ο άνθρωπος που δημιουργεί όλα αυτά τα εντυπωσιακά χτενίσματα που βλέπουμε στην Ελένη Μενεγάκη, της οποίας είναι αποκλειστικός κομμωτής εδώ και 18 χρόνια. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα κομμωτήρια της Αθήνας και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές παραγωγές, φωτογραφήσεις, διαφημιστικά και διάφορα shows προβάλλοντας το πάθος και την αγάπη του για την Κομμωτική Τέχνη.

Το πολυθεματικό σεμινάριο απευθυνόταν σε επαγγελματίες και καταρτιζόμενους κομμωτές, αισθητικούς και μακιγιέρ και ήταν διαδραστικό, δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν από κοινού μαζί με τον εισηγητή, εντυπωσιακά χτενίσματα. Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν εντυπωσιασμένοι με αυτά που άκουσαν και είδαν μιας και ο Βασίλης Μπουλούμπασης μοιράστηκε μαζί τους «μικρά μυστικά» που τελειοποιούν το αποτέλεσμα, παρουσίασε τις δικές του προτάσεις αναλύοντας τις ιδιαίτερες τεχνικές του.

Ο κ. Μπουλούμπασης Βασίλης παρουσίασε step by step σε αληθινά μοντέλα 3 εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα, και hair styling από το πρωί μέχρι το βράδυ συνδυάζοντας το αντίστοιχο μακιγιάζ που επιμελήθηκε η makeup artist κα Τριαντάρη Μάχη εκπαιδεύτρια της ειδικότητας Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ ενώ την ενδυματολογική επιμέλεια ανέλαβε η στυλίστρια κ. Λαγού Όλγα υπεύθυνη των στυλιστικών επιλογών της εκπομπής “Ελένη” στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha.

Οι συμμετέχοντες εφοδιασμένοι πια με τις πρόσφατες γνώσεις τους, συνεχίζουν την καριέρα τους ακόμα πιο καταρτισμένοι και πιο σίγουροι!

*Το φωτογραφικό υλικό είναι από τν φωτογράφο κο. Κουζιώκα Χρήστο

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις