ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Natural Energas: Δεν είναι ότι είναι η πιο οικονομική, είναι που…έχει πρόσωπο!

Natural Energas: Δεν είναι ότι είναι η πιο οικονομική, είναι που…έχει πρόσωπο!

Newsroom

Aλήθεια σου το λέω, αυτό που έχω χαρεί περισσότερο μέσα από την επιλογή μου και την εμπιστοσύνη που έδειξα στην Natural Energas, δεν είναι τόσο που πληρώνω πολύ λιγότερα, όσο η ασφάλεια που νιώθω, που ξέρω ότι παίρνω ένα τηλέφωνο και κάποιος είναι πάντα εκεί να μου εξηγήσει, να με συμβουλέψει να με ακούσει, που ξέρω ότι έχει πρόσωπο, που ξέρω ότι έχει γραφεία στον Βόλο και μπορώ να περάσω από εκεί να τους δω, να με δουν, να μιλήσουμε!

Νιώθω τρομερή ασφάλεια γι αυτό, γιατί δυστυχώς φεύγοντας από την ΔΕΗ για να πάω αλλού για φθηνότερα, τελικά την πάτησα, γιατί….όλες οι εταιρείες που εμπιστεύτηκα είχαν “ψιλά γράμματα” και τελικά δεν είχα κανένα όφελος, αλλά κυρίως είχα ταλαιπωρηθεί γιατί δεν μπορούσα να βρω το δίκιο μου, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω και ο ένας με έστελνε στον άλλον!

Με την Natural Energas καιρό τώρα, όλα όσα μου είπαν τηρούνται κατά γράμμα, οικονομικά είμαι πέρα για πέρα κερδισμένη, ενώ μ εντυπωσίασε που από την πρώτη μου επαφή μαζί τους, έδειξαν άμεσα ενδιαφέρον, ασχολήθηκαν πολύ μαζί μου, ζήτησαν να δουν λογαριασμούς μου, με συμβούλεψαν και μου έδωσαν τρόπους να εξοικονομώ ενέργεια και μαζί επιλέξαμε ένα πρόγραμμα με βάση τις δικές μου ανάγκες, εντελώς προσωποποιημένο, δεν ήθελα απλά να μου πουλήσουν, ήθελαν να με ευχαριστήσουν και γι αυτό τους συστήνω παντού!

Προχθές μια επαγγελματίας που επικοινώνησε μαζί τους, σοκαρίστηκε και μου έστειλε μήνυμα, επειδή το πρωί πήρε τηλέφωνο και το μεσημέρι άνθρωπος της εταιρείας ήταν εκεί για να της λύσει όλες τι απορίες!

Μην πειραματίζεστε και μην εξαντλείτε τις τσέπες σας και τις ψυχικές σας δυνάμεις, η Natural Energas και πιστέψτε με έχω ψαχτεί πολύ, έχει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τόσο στο πλαίσιο των προγραμμάτων και των τιμών, όσο και της εξυπηρέτησης!

Άσε που μέσα από το site τους, μπορείς να ενημερώνεσαι συνεχώς για όλα, να το συμβουλεύεσαι για να κάνεις οικονομία και να μαθαίνεις σημαντικές πληροφορίες για την ενέργεια, να δηλώνεις το ενδιαφέρον σου, να κάνεις τις ερωτήσεις σου και αμέσως μετά να επικοινωνούν μαζί σου για να σου απαντήσουν!

Εμ το άλλο; Επιστρέφουν την εκτίμηση τους που τους επιλέξαμε, κάνοντας μας μεγάλα δώρα, κάνοντας την αίτηση σύνδεσης ηλεκτρονικά. Αυτή την περίοδο αν κάνεις αίτηση μπαίνεις στην κλήρωση για μια σκούπα ρομπότ!

Είπαμε έχουν πρόσωπο….και τα πρόσωπα, έχουν ψυχή και δείχνουν ευγνωμοσύνη και εκτίμηση, χτίζουν σχέσεις, βλέπουν μάτια και όχι τσέπες!

Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Υπεύθυνο της Εταιρείας Κώστα Τσαντήλα για την εξαιρετική οργάνωση και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που έχουμε την χαρά να βιώνουμε όσοι είμαστε ήδη μέλη της μεγάλης οικογένειας της Natura Energas και φυσικά θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστώ, στην μεγάλη ομάδα του, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι καθημερινά εκεί, με υπομονή και ευγένεια για να μας εξυπηρετήσουν και να μας ενημερώσουν!

Ακολούθησε το link, μπες στο site της εταιρείας και δες όλα τα προγράμματα που τρέχουν…κάνε ένα click και μαζί μια κίνηση οικονομίας και ευκολίας!

Πίστεψε με πουθενά φθηνότερα, πουθενά καλύτερα!

Πάτα εδώ: https://www.naturalenergas.gr/

Διεύθυνση: Σόλωνος 2

Τηλέφωνο: 24210 32948 και 698 463 3267

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις