ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mε την δική μας σχεδιάστρια Diana Pan- Super προσφορές -50%!

Mε την δική μας σχεδιάστρια Diana Pan- Super προσφορές -50%!

Newsroom

Χθες είχα την ευκαιρία να τα πω λίγο καλύτερα με την δική μας Βολιώτισσα σχεδιάστρια Diana Pan, που άνοιξε πριν από λίγο καιρό στον Βόλο το πρώτο ατελιέ της πόλης, στην Δημητριάδος 193!

Το ταλέντο της, το πάθος της και το μεράκι της…συγκλονιστικά!!!

Η αγάπη της για το ρούχο αφοπλιστική! Ευαγγέλιο της; Η ποιότητα, αφού όλα της τα ρούχα είναι βαμβακερά 100% και χαρακτηρίζονται από άνεση και στιλ!

Τόσο τ αντρικά της, όσο και τα γυναικεία της ρούχα, έχουν μοναδικές γραμμές και αποτελούν σίγουρα ρούχα με ταυτότητα, χωρίς αποκλεισμούς αφού μπορούν να φορεθούν απ όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από τον σωματότυπό τους!

Η Diana μας λέει, ότι αγαπά της πόλη της και τους Βολιώτες και ότι νιώθει ευλογημένη που σε αυτό της το νέο ξεκίνησα Βολιώτες και Βολιώτισσες όλων των ηλικιών την έχουν αγκαλιάσει, ψωνίζοντας ξανά και ξανά τα ρούχα της!

Χαιρόμαστε πολύ γι αυτό, αφού η Diana θα μπορούσε ν ανοίξει λόγω των μεγάλων συνεργασιών με μεγάλες boutique σε όλη την Ελλάδα, σε κάποιο άλλο μέρος το ατελιέ της!!!!

Χαιρόμαστε που επέλεξε τον τόπο της και πιο πολύ χαιρόμαστε που εμείς οι Βολιώτες το εκτιμήσαμε!

Το σημαντικό σε όλα τα ρούχα, είναι το ράψιμο μας είπε και εγώ προσωπικά δίνω μεγάλη βαρύτητα στο να είναι ένα ρούχο πέρα από απόλυτα ποιοτικό, καλοραμμένο.

Τα ρούχα της ράβονται στην Ελλάδα και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται για πάντα, αφού όπως μας λέει, είναι ένας τρόπος να στηρίξει την ελληνική οικονομία και της θέσεις εργασίας στην χώρα μας.

Στο ίδιο μοτίβο, επιμένοντας ελληνικά και πιστεύοντας στην Ελλάδα, επισημαίνει ότι ξεκινά μεγάλες συνεργασίες και με άλλους Έλληνες σχεδιαστές και σύντομα…θα μας φέρει στον Βόλο μεγάλες εκπλήξεις!!!!

Ανυπομονούμε!!!

Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο ατελιέ της και επωφεληθείτε των μεγάλων προσφορών -50%, στις ήδη χαμηλές τιμές της Diana Pan!

Kαλές αγορές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις