ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Galene: Νέος χώρος μάλαξης από την Φυσικοθεραπεύτρια Ιλεάνα Μπάδρα

Galene: Νέος χώρος μάλαξης  από την Φυσικοθεραπεύτρια Ιλεάνα Μπάδρα

Newsroom

Και αν με ρωτάς, τόσο ο Βολιώτισσα, όσο και ως Δημοσιογράφος και άνθρωπος που έρχομαι σε επαφή και μιλώ με πολλούς άλλους ανθρώπους, θα σου πω ότι ναι, έλειπε ένας διαφορετικός χώρος μάλαξης στην πόλη μας.

Ένας χώρος που θα ανακούφιζε όσους την έχω πατήσει από μασάζ ή έχουν ειδικά προβλήματα, οπότε φοβούνται να τους αγγίξει για να τους χαλαρώσει ο καθένας…

Και αυτός ο χώρος πια είναι γεγονός, είναι το Galene με την υπογραφή της Φυσικοθεραπεύτριας Ιλεάνας Μπάδρα, που χρόνια τώρα αυτό που αγαπούσε πιο πολύ απ οτιδήποτε άλλο στην δουλειά της ήταν το άγγιγμα, το χάδι, η καθαρή μάλαξη….

Της έλειπε η χαρά, της έλειπε να δει ανθρώποςυ χαρούμενους και χαλαρούς….δεν ήθελε άλλους ασθενείς, ήθελε ανθρώπους που θα μπαίνουν στον χώρο της μ ένα σωρό προβλήματα και αγχωμένοι και θα έβαζε στοίχημα να φύγουν ανάλαφροι και χαρούμενοι!

Και ναι, αν και είναι μόλις λίγες μέρες ανοιχτά, αυτό ήδη το έχει καταφέρει, έχοντας λάβει άριστες κριτικές!

Πολλά και διαφορετικά είδη μασάζ, ολιστικά, αλλά και ειδικότερα για σημεία του σώματος, με τα χέρια, με βεντούζες, με πέτρες, με κοχύλια, με μπαμπού και όχι μόνο….σε περιμένουν για να τα ανακαλύψεις και μαζί με αυτ΄ά, ν ανακαλύψεις την πιο ξεκούραστη, χαλαρή και ήρεμη εκδοχή του εαυτού σου, που με τόσο τρέξιμο και τόσο στρες….νομίζω πως έχει ξεχάσει πως είναι!!!

Με την απόλυτη ασφάλεια που μπορείς να νιώσεις σ ένα χώρο που βρίσκεται μια έμπειρη και καταξιωμένη Φυσικοθεραπεύτρια, χάρισε στον εαυτό σου χρόνο και φροντίδα….άσε το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό να πάρει μακριά κάθε βάρος, κάθε πόνο, κάθε σφίξιμο, κάθε άγχος και κακή σκέψη που έχει πάει και έχει “κάτσει” πάνω στην πλατούλα σου…..

Άλλος άνθρωπος θα μπεις….άλλος θα βγεις και με περισσότερη ενέργεια και χαρά, με ευεξία και δύναμη θα επιστρέψεις στην ζωή σου και στην καθημερινότητα σου!

Όχι, το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη, άλλωστε λειτουργεί προληπτικά από αρχαιοτήτων χρόνων για ένα σωρό ασθένειες, ενώ είναι γνωστές σε όλους οι ευεργετικές του ιδιότητες στην ψυχολογία μας!

Θα νιώσεις το πιο όμορφο άγγιγμα, θα κάνεις υπέροχο μασάζ και θα φύγεις με δωράκι…..η περιποίηση τους θα σε κ΄άνει να νιώσεις μοναδικός και μοναδική!

Το Galene, είναι μια εμπειρία, που αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου!

Κλείσε το ραντεβού σου, αυτή την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας τους και πάρε δώρο ακόμα μια συνεδρία έκπληξη!!!

Θα τους βρεις στην Πολυμέρη 143.

Τηλέφωνο: 24210 27555

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις