ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιτέλους, άνοιξε ένα ξεχωριστό μαγαζί στον Βόλο!

Επιτέλους, άνοιξε ένα ξεχωριστό μαγαζί στον Βόλο!

Newsroom

anthema…

Ανακάλυψε το και άλλαξε τη ζωή σου!

Το πιο ξεχωριστό, καινοτόμο και υγιεινό μαγαζί του Βόλου, με προϊόντα πρώτης ποιότητας και χειροποίητα, φτιαγμένα στο δικό τους εργαστήριο, με αγάπη και σεβασμό, θα το βρεις στη Δημητριάδος, μεταξύ της Κουμουνδούρου και της Γκλαβάνη!

Όχι, δε μπορώ να σας πω τα πάντα γι αυτό το μαγαζί σ ένα θέμα, γιατί θα χάσουν όλα αυτά τα υπέροχα που δημιουργούν για εμάς, τη σημαντικότητά τους!

Αν κάνεις ειδική διατροφή, αν είσαι αθλητής, αν έχεις προβλήματα υγείας και δε πρέπει να τρως συγκεκριμένα πράγματα, αν έχεις διαβήτη, αν απλά προσέχεις τη διατροφή σου, τότε αυτό το μαγαζί θα σου δώσει τις πιο γευστικές λύσεις!

Μπάρες δημητριακών, υπέροχα γλυκά, βούτυρα φτιαγμένα από τους ίδιους, γεύματα δημητριακών, χυμοί φτιαγμένοι μ έναν ιδιαίτερο τρόπο ώστε να κρατούν οι θρεπτικές αξίες τους για πολλές ώρες, πολύσπορο ψωμί και όχι μόνο σε περιμένουν…

Η ποικιλία των προϊόντων τους θα σε μαγέψει, ωστόσο μπορείς και εσύ ανάλογα με τα γευστικά σου γούστα, αλλά και τις δικές σου διατροφικές ιδιαιτερότητες να τους παραγγείλεις αυτό ακριβώς που θες και αυτοί θα το πράξουν!

Εκεί, ξέρουν πόσες θερμίδες έχει το κάθε προϊόν τους, πόσο θα σε κρατήσουν ώστε να μη πεινάσεις και φυσικά δίνουν βάση στη θρεπτική αξία!

Ανακάλυψε επίσης τα υπέροχα σκευάσματα ενέργειας που φτιάχνουν!

Τόνωσε την υγεία σου, βελτίωσε την και μη ξεχνάς…είμαστε ότι τρώμε!

Ένα τέτοιο μαγαζί μας έλειπε και σας ευχαριστούμε που μας το φέρατε!

Ανακαλύψτε το και γυρίστε σελίδα στις παλιές συνήθειες…

Υγ. Έφαγα το πιο νόστιμο γλυκό που έχω φάει τελευταία εκεί…ήταν γλυκό για διαβητικούς! Δοκιμάστε το, χωρίς τύψεις!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις