ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Eρμού: Ολοκληρωτική αλλαγή για το κομμάτι έναντι του Αγ.Νικολάου!

Eρμού: Ολοκληρωτική αλλαγή για το κομμάτι έναντι του Αγ.Νικολάου!

Newsroom

Και αν υπάρχει ένα κομμάτι της Ερμού που αλλάζει ολοκληρωτικά μετά από πολλά χρόνια, είναι αυτό που εκτείνεται από την Αγίου Νικολάου, μέχρι και λίγο πριν βγει κανείς στην Σπυρίδη, δηλαδή το κομμάτι έναντι της Πλατείας του Αγίου Νικολάου!

Σίγουρα θ αλλάξει την εικόνα και την αισθητική της περιοχής, αφού θα έχουμε την είσοδο δύο νέων μεγάλων επιχειρήσεων, η μία από τον χώρο της τροφοδοσίας και η άλλη από τον χώρο της εστίασης!

Πιο συγκεκριμένα εκεί όπου για χρόνια βρίσκαμε το Super Market “Γεωργάκος”, έρχεται ένα νέο κατάστημα My Market, ενώ ακριβώς δίπλα από το κατάστημα της Wind, έρχεται να προσθέσει ακόμα ένα κατάστημα στο δυναμικό της, η βολιώτικη επιχείρηση, Smokers Coffee and Food!

Για την περίπτωση του super market δεν μπορούμε ν αναλύσουμε, ούτε να περιμένουμε και πολλά, όμως στην περίπτωση του Smokers, σίγουρα θα έχουμε να παρατηρήσουμε και να σχολιάσουμε πολλά μέσα στους επόμενους μήνες, για τις αλλαγές που θα επιφέρει γενικότερα στην συγκεκριμένη πιάτσα η είσοδος της επιχείρησης!

“Το μοίρασμα της τράπουλας”, νέες συνήθειες, νέο κοινό….ποιους θα επηρεάσει και ποιούς όχι, είναι μόνο μερικά απ όλα αυτά που θα έχουμε να σχολιάζουμε, μέσα στους επόμενους μήνες!

Με το καλό….γιατί κάθε νέα επιχείρηση, δίνει ελπίδα και προοπτική σε δεκάδες οικογένειες!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις