ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

EΡΗ: Δεν γίνεται να παντρευτείς χωρίς να την έχεις επισκεφθεί!

EΡΗ: Δεν γίνεται να παντρευτείς χωρίς να την έχεις επισκεφθεί!

Newsroom

Γάμος Βάπτιση “Έρη” στην Αναλήψεως 103 με Ροζού!

Δεν γίνεται να παντρευτείς, χωρίς να έχεις περάσει μια βόλτα από την Έρη!

Και αυτό γιατί καταφέρνουν να έχουν τόσες πολλές επιλογές και τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, που καλύπτουν το στιλ και το γούστο κάθε νυφούλας!

Η Έρη αναλαμβάνει τον γάμο σου από το Α έως το Ω, αφού πέρα από το νυφικό σου, τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες και όλα αυτά, αναλαμβάνει και τον στολισμό του γάμου σου, για τον οποίον μάλιστα ξεχωρίζει, έχοντας αφήσει κάθε φορά που τον έχει αναλάβει, εντυπωσιασμένο τόσο το ζευγάρι, όσο και τους καλεσμένους!

Μένει να τους πεις, ποια είσαι, τι σου αρέσει και τι όχι, τι σκέφτεσαι για τον γάμο σου και αυτοί θα σου κάνουν δεκάδες προτάσεις γεμάτες φαντασία και φινέτσα!

Η ευγένεια τους, το χαμόγελο τους και η αύρα τους θα σε κάνουν να νιώσεις οικεία και σιγουριά για το αποτέλεσμα. Θα ζήσουν μαζί σου το γάμο σου λες και είναι δικός τους!

Η Έρη καταφέρνει να έχει αυτή την στιγμή, μερικά από τα ομορφότερα και πιο ξεχωριστά νυφικά της πόλης….δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις, ενώ το ίδιο υπέροχες είναι οι επιλογές σε στέφανα, μπομπονιέρες, λαμπάδες και προσκλητήρια!

Η επιλογή δική σου και εκεί σίγουρα θα βρεις πολλές επιλογές που θα λατρέψεις και θα δυσκολευτείς ν αποφασίσεις. Ταυτόχρονα, όλα αυτά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Η δουλειά της έχει υπεραξία, όμως σ εσένα δεν θα κοστίσει πολύ, γιατί η δική τους πληρωμή, είναι το δικό σου χαμόγελο. Η δική σου ευχαρίστηση!

Για έναν γάμο λοιπόν όπως τον θες και καλύτερο απ ότι τον θες, με λιγότερα χρήματα απ ότι υπολογίζεις, δε νομίζω πως έχει καλύτερη επιλογή από την Έρη!

Εγώ θα σου δώσω μια μικρή γεύση, εσύ μπεις στα social media και δες πολλά περισσότερα. Κλείσε το ραντεβού μαζί τους, δες από κοντά την τεράστια ποικιλία των επιλογών τους και…κάνε τ όνειρο σου πραγματικότητα!

Facebook: https://www.facebook.com/GamosBaptishErh

Instagram: https://www.instagram.com/p/BfqDR3NDcRu/?hl=el

Θα τους βρείτε Αναλήψεως 103 με Ροζού

Τηλέφωνο: 6939444102- 2421400737

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις