ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Cleaning Vasiloglou: 5 λόγοι να επιλέξεις αυτό το συνεργείο καθαρισμού!

Cleaning Vasiloglou: 5 λόγοι να επιλέξεις αυτό το συνεργείο καθαρισμού!

Newsroom

Γνώρισα τον κύριο Βασίλογλου, όταν ξεκινούσε το Volonaki. Ήταν η επιλογή όλων των επιχειρηματιών που γνώριζα. Άκουγα τα καλύτερα για την συνέπεια του ως επαγγελματία, την σιγουριά που ένιωθαν και την ποιότητα της δουλειάς του.

Από καφέ μπάρ, μέχρι ξενοδοχεία συναντούσα τον κύριο Βασίλογλου παντού με κοινό παρονομαστή, τα εγκωμιαστικά σχόλια των επιχειρηματιών που τον επέλεγαν για καθαρισμό των επαγγελματικών τους χώρων.

Τότε δεν ήξερα. Δεν μπορούσα να καταλάβω μόνη μου, τι τον διαφοροποιούσε, γιατί ήταν και είναι πρώτο όνομα και ένα όνομα που δημιουργεί ασφάλεια και είναι συνδυασμένο με το αποτέλεσμα.

Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, καταλαβαίνω απόλυτα.

Αυτοί είναι μόνο 5, από τους σημαντικότερους λόγους που δημιουργήθηκε ένα τόσο πετυχημένο brand, με ένα τεράστιο και πιστό πελατολόγιο.

  1. Ο εξοπλισμός του. Κάτι στο οποίο συνεχώς επενδύουν. Επαγγελματικά μηχανήματα και εξοπλισμός για όλες τις περιπτώσεις.
  2. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία. Μετά από 22 χρόνια βλέπεις ότι λίγοι μπορούν να δουν και ξέρεις ακριβώς τι και πως πρέπει να το κάνεις.
  3. Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Βαθύς καθαρισμός και όχι επιφανειακός, πάντα συνδυασμένος με απολύμανση.
  4. Καθαρισμός με οικολογικά και πλήρως πιστοποιημένα επαγγελματικά προϊόντα. Μάλιστα χορηγούνται κατά τον καθαρισμό τα σχετικά πιστοποιητικά ασφαλείας.
  5. Εξοικονόμηση χρόνου και κόπου, λόγω της χρήσης ειδικού εξοπλισμού από τους επαγγελματίες του είδους!

Αναλήψεως 185, Βόλος

Τηλέφωνο:2421406443

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις