ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Νέο φορτηγάκι-ψυγείο διανομής από την Flessas Trans!

Νέο φορτηγάκι-ψυγείο διανομής από την Flessas Trans!

Newsroom

Η Flessas Trans, είναι ένα όνομα συνδυασμένο με την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια. Δεν χτίστηκε καθόλου τυχαία αλλά με συνέπεια, σκληρή δουλειά προσήλωση, σεβασμό και εκτίμηση στον πελάτη και τον εν δυνάμει πελάτη.

Ακόμα και τα δύσκολα χρόνια της κρίσης, δεν σταμάτησε ποτέ να επενδύει στο καλύτερο δυνατό. Σε αυτό που θα τους έκανε ανταγωνιστικούς, καταφέρνοντας όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Συνεχώς ανανεώνει τον στόλο της, με στόχο την ασφάλεια τόσο των εργαζομένων της, όσο και την ασφαλή μεταφορά των δεμάτων σας.

Έχοντας την ασφάλεια πέρα και πάνω απ όλα, η μεταφορική Flessas, σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα νέο φορτηγάκι-ψυγείο διανομής, αντιλαμβανόμενοι το κενό στην αγορά, τις δικές σας ανάγκες, τις ανάγκες των επαγγελματιών και έχοντας πάντα στο μυαλό ότι η μεταφορά ευπαθών τροφίμων είναι ένα σημαντικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα, αφού οι αποδέκτες των τροφίμων είναι πάρα πολλοί και τα λάθη ή ο λάθος τρόπος μεταφοράς τους, κάτι που μπορεί να επηρεάσει όλους μας.

Αυτή είναι όμως η Flessas Τrans, γι αυτό και μαζί της νιώθουμε ασφάλεια!

Τηλέφωνο: 24210 80141 και 2421084441

(Φώτο Αρχείου)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις