ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Bijoux Bisous: Εορταστικό γεύμα, γιατί ξέρει να κάνει χαρούμενες τις γυναίκες!

Bijoux Bisous: Εορταστικό γεύμα, γιατί ξέρει να κάνει χαρούμενες τις γυναίκες!

Newsroom

Η ψυχή, η δημιουργός και ο άνθρωπος πίσω από την πλέον πετυχημένη και ξεχωριστή επιχείρηση της πόλης μας, που έμαθε στις γυναίκες την σημασία και την διαφορά του βιομηχανικού ρούχου, από αυτό των σχεδιαστών, Αννίτα Βασιλάκου, για ακόμα μια φορά πρωτοτύπησε και καινοτόμησε, κάνοντας αυτό που ξέρει καλά, δηλαδή να κάνει χαρούμενες τις γυναίκες!

Αυτή την φορά επέλεξε να κάνει ακόμα πιο χαρούμενες, τις γυναίκες που χρόνια τώρα- από το πρώτο της μαγαζί στον Βόλο και την οδό Ογλ, μέχρι σήμερα που το Bijoux Bisous βρίσκεται στον πιο σικάτο δρόμο της πόλης μας, στην Γκλαβάνη- την αγαπούν, την στηρίζουν και την ακολουθούν πιστά, τόσο ως στυλίστα, όσο και ως επιχειρηματία!

Όπως μας είπε η ίδια, θα ήθελε να είχε πολλές περισσότερες γυναίκες κοντά της, αλλά λόγω της υγεινονομικής κατάστασης, αυτό ήταν αδυνάτον, όμως η ίδια σχεδιάζει κάτι ακόμα πιο όμορφο και μεγαλύτερο, όταν οι συνθήκες ομαλοποιηθούν και το επιτρέψουν!

Την προπαραμονή των Χριστουγέννων, ως οικοδέσποινα η Αννίτα Βασιλάκου, υποδέχθηκε όχι τις πελάτισσες της, αλλά τις φίλες της πάνω απ όλα, γιατί η μεταξύ τους εμπιστοσύνη έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς, στην αυλή της Grappa, όπου γευμάτισαν μαζί, σήκωσαν τα ποτήρια και έκαναν δεκάδες ευχές η μία στην άλλη, πλημμυρίζοντας ομορφιά, στιλ και πολλά χαμόγελα την πιο σικάτη αυλή του Βολονάκι!

Πρόκειται για κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη μας, αλλά γι αυτό άλλωστε αγαπάμε την Αννίτα Βασιλάκου, γιατί φέρνει στην πόλη μας, στη ζωή μας, στις ψυχές μας και στις γκαρνταρόμπες μας…έναν άλλο πιο ιδιαίτερο και φινετσάτο αέρα!

Η διακόσμηση ήταν μαγική, όπως ακριβώς και το γεύμα αλλά και η μοναδική τούρτα στο τέλος. Ομολογώ πως η κυρία Όλγα Γεωργιάδη που είχε αναλάβει την διακόσμηση, κατάφερε να δημιουργήσει το πλέον γκλαμουράτο και εορταστικό σκηνικό, ενώ δίπλα στο μενού της ημέρας που είχε δημιουργηθεί για όλες εμάς που είχαμε την τύχη να είμαστε εκεί, υπήρχε ένα μικρό δωράκι, ξεχωριστό για την καθεμιά μας, από την φίλη μας Αννίτα!

Όλες οι κυρίες που γνώρισα εκεί, κάποιες για πρώτη φορά και κάποιες λίγο καλύτερα, ήταν πανέμορφες και στιλάτες, όλες τους ντυμένες από το Bijoux Bisous μα κυρίως όλες τους μ ένα υπέροχο ζωγραφισμένο χαμόγελο στα χείλη τους….και κάπως έτσι ο στόχος της κυρίας Βασιλάκου επετεύχθη!

Ιδιαίτερη , ήταν και η στιγμή, που πλησίασε το τραπέζι για να δώσει τις ευχές του ο γνωστός Βολιώτης χορευτής, με διεθνή καριέρα, που φέτος τον βλέπουμε σε ρόλο κριτή στο “Dancing With The Stars” Στέφανος Δημουλάς!

Ήταν σίγουρα ένα αξέχαστο μεσημέρι και ένα από τα ωραιότερα του 2021, αλλά κάτι μου λέει πως η Αννίτα Βασιλάκου μας ετοιμάζει πολλές και καλύτερες εκπλήξεις για το 2022!

Ευχαριστούμε και αναμένουμε….

Χρόνια Πολλά!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις