ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Bανέζη: Δωράκια για το σπίτι από 7 ευρώ, πάρε ιδέες! (ΦΩΤΟ)

Bανέζη: Δωράκια για το σπίτι από 7 ευρώ, πάρε ιδέες! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Χριστούγεννα η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, η εποχή που περισσότερο από κάθε άλλη δείχνουμε και μας δείχνουν αγάπη!

Ένας από τους τρόπους που το κάνουμε, είναι να μοιράζουμε και να δεχόμαστε δώρα από τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Θέλεις να πάρεις κάτι για το σπίτι και έτσι για όλη την οικογένεια; Θες να πάρεις κάτι για ολους; Κάτι που θα μείνει;

Στο κατάστημα λευκών ειδών και όχι μόνο, της Μαρίας Βανέζη στην Δημητριάδος 187, θα βρειτε δεκάδες ιδέες και επιλογές δώρων μόλις από 7 ευρώ!

Μπορείτε να βρείτε αμέτρητες χριστουγεννιάτικες επιλογές, εννοώ δωράκια με χριστουγεννιάτικα σχέδια, αλλά και πολλές άλλες που μπορούν να χρησιμοποιούν και να διακοσμήσουν τον χώρο των αγαπημένων σας όλο τον χρόνο!

Πετσετάκια κουζίνας, γάντι και ποδιά κουζίνα, καρέ, ράνερ, αρωματικά, ακόμα και σετ πετσέτες μπάνιου ή διακοσμητικά πανέρια μπάνιου με πετσετάκια είναι δώρα που ξεκινούν από 7 ευρώ και δεν ξεπερνούν τα 15 ευρώ!

Μπορείτε να πάρετε μπουρνουζάκια, ολοκληρωμένο σετ πετσετών για μπάνιο ή κουζίνα, σεντόνια, κουβερτοπαπλώματα, παπλωματοθήκες, κουβέρτες και άλλα τόσα δωράκια επώνυμα και οικονομικά.

Ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις θα βρεις πολλές όμορφες και χρηστικές επιλογές, αλλά πάντα έχεις και την εναλλακτική να αγοράσεις μια δωροκάρτα από το κατάστημα, μέσα σε ωραίο φάκελο, που μπορείς να την δώσεις όπου επιθυμείς, ώστε να διαλέξουν μόνοι τους το δώρο τους!

Φυσικά και φέτος θα βρεις καλάθια, για όλα τα βαλάντια, που μέσα μπορείς να βάλεις ότι μα ότι θες, για την κουζίνα, το μπάνιο, το σαλόνι…

Πέρυσι τα καλάθια δώρου με επιλογές από το κατάστημα μέσα, έκαναν θραύση!

Ζήτα να τα δεις!!!

Καλές αγορές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις