ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το airbnb που προτείνω και επιλέγω να φιλοξενώ τους δικούς μου ανθρώπους! (ΦΩΤΟ)

Το airbnb που προτείνω και επιλέγω να φιλοξενώ τους δικούς μου ανθρώπους! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Eίναι μια περίοδος που γίνονται πολλές εκδηλώσεις και event και είστε πολλοί εσείς που μου στέλνετε μηνύματα και με ρωτάτε αν ξέρω κανένα καλό airbnb για να φιλοξενήσετε κόσμο στον Βόλο. Είναι αρκετοί και οι Βολιώτες που ζουν χρόνια εκτός Βόλου και με ρωτάνε που θα βρουν κατάλυμα για να επισκεφθούν για λίγες μέρες την πόλη τους και να δουν τους συγγενείς τους, κάνοντας ταυτόχρονα διακοπές.

Σκέφτηκα λοιπόν να σας γράψω δημόσια, το airbnb που επιλέγω εγώ για τους δικούς μου ανθρώπους. Το επέλεξα μια φορά και από τα ενθουσιώδη σχόλια των καλεσμένων μου, δεν μπορούσα να μη το επιλέξω ξανά και ξανά. Πρόκειται για το Pagona’s Luxury Apartment, που διαθέτει 2 κρεβατοκάμαρες, μια με ένα 2πλο κρεββάτι και μια με δύο μονά. Άνετο σαλόνι και κουζίνα, μπάνιο και 2 μπαλκόνια.

Όταν πρωτομπήκα μέσα τα έχασα… Τι πολυτέλεια Θέε μου, τι ομορφιά και πόσο προσεγμένη κατασκευή, αλλά και διακόσμηση!

Το μεράκι και η αγάπη ήταν διάχυτη στον χώρο.

Το σημείο καταπληκτικό. Λίγα μέτρα από την παραλία και το κέντρο, αλλά αρκετά έξω από αυτό, ώστε να έχεις ησυχία και ταυτόχρονα να βρίσκεις και πάρκινγκ.

Για να καταλάβετε στο περίπου είναι στο ύψος την Κωνσταντά. Μια πολύ ήσυχη γειτονιά.

Το σπίτι είχε τα πάντα και είχαν φροντίσει να έχουν μέχρι και παρκοκρέββατο για μωρό σε περίπτωση που το χρειαζόταν η κουμπάρα μου.

Κλιματιστικά και τηλεοράσεις σε όλα τα δωμάτια, internet και….netflix!!!!!!!!!

Οι άνθρωποι που μας εξυπηρέτησαν και μας φιλοξένησαν ευγενέστατοι και πάντα εκεί, δίπλα στους φιλοξενούμενους μας, να απαντήσουν σε όποια ερώτηση, να βοηθήσουν σε ότι χρειάστηκε. Εκεί, αλλά και διακριτικοί.

Το προτείνω με κλειστά μάτια, γιατί όσες φορές το έκλεισα, οι κουμπάροι και οι φίλοι μου, μου έλεγαν φεύγοντας: “Όταν έρθουμε ξανά Βόλο, εδώ να μας κλείσεις. Κάναμε τις βόλτες μας, ήμασταν κοντά σε όλα και ταυτόχρονα ήμασταν και ήσυχα.”

Ασχολίαστα δεν έμειναν τα επώνυμα στρώματα, που χάρισαν απολαυστικούς ύπνους στους καλεσμένους μου, ενώ σχολίασαν και τα τοπικά προϊόντα που βρήκαν μέσα στον χώρο.

Συστήνω ανεπιφύλακτα διαμονή στο “Pagona’s Luxury Apartment”!

Κάντε αναζήτηση στην πλατφόρμα του airbnb ή τηλεφωνήστε στο: 693 7154 075

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις