ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

A&K Risk Management Consulting μια βολιώτικη εταιρία που αξίζει να γνωρίσεις!

A&K Risk Management Consulting μια βολιώτικη εταιρία που αξίζει να γνωρίσεις!

Δώρα Μιχαήλ

Η εταιρία A&K Risk Management Consulting είναι βολιώτικη και φτάνει απ άκρη σε άκρη της Ελλάδας, ακόμα και στο εξωτερικό, αφού χρόνια τώρα βρίσκεται στη κορυφή της προτίμησης του είδους της!

Με αφορμή τη κοπή της βασιλόπιτας της εταιρίας, ο Γενικός Διευθυντής της Άγγελος Αγραφιώτης προχώρησε σε μια μικρή παρουσίαση της.

Ειδικότερα, σημείωσε τα εξής:

“Κυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκριση σας στην πρόσκλησή μου.

Είναι τιμή για εμένα το ότι παρευρίσκεστε σε αυτή την εκδήλωση και μου δίνετε την ευκαιρία να παρουσιάσω για πρώτη φορά σε όλους εσάς, τους συντοπίτες μου, την Α&Κ Risk Management Consulting, την εταιρεία που εδώ και 8 χρόνια διευθύνω.

Πριν ξεκινήσω όμως την παρουσίαση της εταιρείας, θα μου επιτρέψετε να κλέψω λίγο χρόνο από την παρουσία σας εδώ, για να σας παρουσιάσω τον εαυτό μου, επειδή με κάποιους από εσάς βρισκόμαστε πρώτη φορά.

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι από τη θητεία μου ως Πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου, μεγάλωσα και εγώ εκεί. Υπό τις συνθήκες αυτές, οι επιλογές για όλα τα παιδιά που μεγαλώνουν στο ίδρυμα είναι ιδιαίτερα περιορισμένες. Για εμένα η επιτυχία ήταν μονόδρομος…

Αρκετοί από εσάς επίσης γνωρίζετε ότι από τα 12 μου, εργάστηκα σε αρκετές και διαφορετικές δουλειές, αφού έπρεπε να επιβιώσω, δίχως καμία άλλη στήριξη.

Η αλήθεια βέβαια είναι, πως στη δύσκολη πορεία μου για ανέλιξη, συνάντησα και ανθρώπους που με βοήθησαν… όταν βρέθηκα στη θέση που είμαι σήμερα, προσπάθησα να τους ξεπληρώσω τη βοήθεια που έλαβα μικρός και πιστεύω πως ως ένα σημείο το κατάφερα. Βέβαια η ηθική υποχρέωση προς αυτούς τους ανθρώπους, δεν ξεπληρώνεται ποτέ.

Στα 22 μου ίδρυσα την πρώτη μου επιχείρηση και παράλληλα συνέχιζα τις σπουδές μου, παρακολουθώντας εκπαιδεύσεις σε όλο τον κόσμο ακόμη και μέχρι σήμερα. Πρόσφατα δε, στα 49 μου, έλαβα μεταπτυχιακό τίτλο του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για το ξέπλυμα χρήματος μέσω τραπεζικών συναλλαγών & τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.

Μετά από 30 χρόνια που ασχολούμαι στο χώρο της ασφάλειας, με ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων, αφιέρωσα τις δυνάμεις μου στην εταιρεία A&K, η οποία έχει φτάσει σε σημείο υψηλής αναγνωρισιμότητας εντός και εκτός Ελλάδας.

Στην πορεία της καριέρας μου βραβεύτηκα τρεις φορές από την Ελληνική αστυνομία και το υπουργείο δημόσιας τάξης, για τη συμβολή μου στη δίωξη του κοινού εγκλήματος, τη συμβολή μου στην εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων για εκμετάλλευση της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τη συμβολή μου στην εξάρθρωση σπείρας οικονομικού εγκλήματος, σε βάρος του Ελληνικού δημοσίου. Στην τρίτη αυτή περίπτωση, η ΕΛ.ΑΣ για πρώτη φορά κατέσχεσε το ποσό του 1,5 εκ ευρώ.

Θα μπορούσα να συνεχίσω να αναφέρομαι στον εαυτό μου, αλλά θα έκανα κατάχρηση του χρόνου σας.

Θα συνεχίσω με την παρουσίαση της εταιρείας που διευθύνω.

Η Α&Κ Risk management Consulting είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης κινδύνου, με έδρα το Βόλο και γραφεία στην Αθήνα και δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, είτε αυτόνομα είτε με συνεργασίες με εξειδικευμένες εταιρείες του εξωτερικού.

Εκπροσωπεί στα Βαλκάνια το TAMC ένα ΑμερικανοΙσραηλινό ινστιτούτο πληροφοριών τρομοκρατίας, την SHIELD μια Αγγλική εταιρεία εξειδικευμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και την Global Rescue μια Αμερικάνικη εταιρεία αεροπορικών διακομιδών πολιτών, οπουδήποτε στον κόσμο.

Το αντικείμενο της Α&Κ είναι αρκετά ευρύ.

Η Α&Κ με τα εξειδικευμένα στελέχη της, παρέχει στους πελάτες της (ιδιώτες αλλά και εταιρείες) συμβουλές, πληροφορίες και μελέτες ανάλυσης ρίσκου, ανάλογες του πεδίου ενδιαφέροντός τους.

Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται η Κινέζικη πρεσβεία και η πρεσβεία του Πακιστάν, η Nestle, η British American Tobacco, η Folli Follie, Αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες handling, Ασφαλιστικές εταιρείες, Ξένα Funds, Φαρμακευτικές και ιατρικές εταιρείες, εταιρείες πετρελαιοειδών και κρατικές εταιρείες που αναζήτησαν και απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

Δυνατό πεδίο της εταιρείας μας είναι η εκπόνηση εξειδικευμένων σεμιναρίων, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πελάτη, η διαχείριση κρίσεων εταιρειών & ανθρώπων, η εκπαίδευση σωματοφυλάκων και η εκπαίδευση ιδιωτών για την αντιμετώπιση απαγωγών. Η προμήθεια ατομικού οπλισμού και η εκπαίδευση στην ασφαλή χρήση του στους νόμιμους κατόχους, είναι ακόμη ένας τομέας των εκπαιδεύσεων που παρέχουμε, με πιστοποιημένους εκπαιδευτές στην Αμερική, αλλά και από τις Ελληνικές επίσημες αρχές.

Η προστασία μαρτύρων και η διαπραγμάτευση λύτρων σε περιπτώσεις απαγωγής ή πειρατείας, και η επιτυχής συμμετοχή μας σε επιτροπές διαχείρισης κρίσεων διαφόρων εταιρειών, είναι ακόμη ένα πεδίο δραστηριοποίησής μας.

Η προμήθεια εξειδικευμένου διαβαθμισμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και όχι μόνο, σε κρατικές υπηρεσίες αλλά και ιδιώτες υψηλού κινδύνου, είναι ο τεχνικός τομέας στον οποίο δραστηριοποιούμαστε με αρκετή επιτυχία.

Ο επαγγελματισμός των στελεχών μας και η εχεμύθεια που παρέχουμε στους πελάτες μας, είναι η σύσταση για κάθε επόμενο πελάτη μας που αναζητά τις υπηρεσίες μας συστημένος πλέον.

Κλείνοντας την ομιλία μου θα ήθελα να σας τονίσω ότι η A&K έχει λύση για κάθε πρόβλημα το οποίο αφορά σε ανθρώπινες δραστηριότητες. Αυτό ακριβώς είναι που μας κάνει ξεχωριστούς.

Πιστεύω τα όσα ακούσατε να ήταν ενδιαφέροντα και να μη σας έκαναν να βαρεθείτε.”

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Στη συνέχεια της εκδήλωσης ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μας κ.κ Ιγνατίου, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου πατέρας Απόστολος, ευλόγησε την πίτα και τους παρισταμένους και μαζί με τον κο Αγραφιώτη έκοψαν την πίτα. Ο πατέρας Απόστολος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον κο Αγραφιώτη τον οποίο γνωρίζει από πολλά χρόνια όπως ανέφερε και γνωρίζει ότι βοηθά γενικότερα από τους συμπολίτες μας, κάποιους που έχουν ανάγκη.

agra11

agra17

agra10

agra9

agra8

agra7

agra5

agra4

agra3

agra2

agra

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις