ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτός είναι ο νεαρός επαγγελματίας που εμπιστεύτηκε η Motor Oil!

Αυτός είναι ο νεαρός επαγγελματίας που εμπιστεύτηκε η Motor Oil!

Δώρα Μιχαήλ

Tα Βενζινάδικα είναι επιχειρήσεις με πολλές υποχρεώσεις.Ταυτόχρονα είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς κλάδους.

Πρόσφατα κέρδισε τις εντυπώσεις ο νεαρός αλλά έμπειρος επαγγελματίας, Ανδρέας Σακελλάρης, στον οποίον και εμπιστεύτηκε δύο βενζινάδικα ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους της χώρας, αυτός της Motor Oil!!!

Τον ξεχώρισαν για την υπευθυνότητά του,την εργατικότητα του μα κυρίως την εντιμότητά του.Χαρακτηριστικά που και εμείς οι Βολιώτες που τον γνωρίζουμε τα βρήκαμε σε αυτόν και γι αυτό τον ξεχωρίζουμε.

Τα Βενζινάδικα που πρόσφατα πέρασαν στα χέρια του είναι το Cyclon στη Νέα Δημητριάδα και συγκεκριμένα στην Αγίου Δημητρίου 37 και αυτό της Κ.Καρτάλη κάτω από τη Γ.Δήμου!

Καθαρό καύσιμο, πλύσιμο αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές και με τα πιο εγγυημένα προϊοντα μα κυρίως εξυπηρέτηση που δε περιγράφεται!

Η επιλογή της Motor Oil ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη,αφού ο νεαρός επαγγελματίας μοιράζοντας τον χρόνο του και στις δύο επιχειρήσεις έχει καταφέρει να πηγαίνουν όλα ρολόι και οι πελάτες να φεύγουν εντυπωσιασμένοι από την εξυπηρέτηση,γεγονός που τους κάνει να επιστρέψουν ξανά στο ίδιο βενζινάδικο!

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά που σηκώνετε τον πήχη στην ασφάλεια και στην εξυπηρέτηση τόσο ψηλα!
ανδρεας

ανδρεας2

ανδρεας3

ανδρεας4

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις