ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Aυτές είναι οι 2 Βολιώτισσες που κέρδισαν όλη την Ελλάδα και άνοιξαν μαγαζί στον Βόλο!

Aυτές είναι οι 2 Βολιώτισσες που κέρδισαν όλη την Ελλάδα και άνοιξαν μαγαζί στον Βόλο!

Newsroom

Η Μαρία και η Ζωή, είναι 2 Βολιώτισσες αδερφές και είναι οι ψυχές του sisterslove.gr που πολλές και πολλοί από εσάς ήδη ξέρετε.

Μέσα στην στασιμότητα της καραντίνας έψαχναν να βρουν κάτι κοινό για να κάνουν, κάτι που θα άρεσε και στις δυο.

Ένα από τα κοινά τους ήταν και είναι η αγάπη τους για τα παιδιά.

Η Ζωή σαν μαμά γνώριζε καλά τα κενά της αγοράς, όπως και όλα όσα θέλει ένα παιδί και εξυπηρετούν την μητέρα. Η Μαρία από την άλλη είχε την ανάγκη να ασχοληθεί με το παιχνίδι, το εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Έτσι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν το sisterslove.gr με παιδικά και βρεφικά είδη. Το όνομα φυσικά και δεν ήταν τυχαίο και όπως αντιλαμβάνεστε αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα μεταξύ τους.

Έφτιαξαν λογοριασμούς στα social και ξεκίνησαν δειλά δειλά, χωρίς καν να περιμένουν ότι θ αγαπηθούν τόσο πολύ και τόσο γρήγορα, φτάνοντας σε σημείο να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν με την μικρή αποθήκη που είχαν.

Έτσι και για να μπορεί κανείς να δει από κοντά τα προϊόντα, οδηγήθηκαν στην απόφαση να ανοίξουν μια φυσική επιχείρηση, κάτι το οποίο μόλις έγινε πραγματικότητα!

Η αγάπη που έχουν για τα παιδιά και τα βρέφη, στεγάζεται στην Αντωνοπούλου 130, όπου σας περιμένουν με πολλά προϊόντα που διευκολύνουν την ζωή της μαμάς, πολλά παιχνίδια που μέσα από αυτά χαίρονται και μαθαίνουν τα παιδιά και φυσικά προτάσεις δώρων για τα βρέφη, τα παιδάκια και τις μαμάδες που αγαπάμε!

Κορίτσια μου, γλυκύτατα και ευγενέστατα, σας εύχομαι ολόψυχα καλές δουλειές με πολλή αγάπη….και δόξα τω θεω από αυτή έχετε πολλά αποθέματα!

Δείτε περισσότερα στην σελίδα τους στο Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064250432829

Aκολούθησε και δες τα προϊόντα τους στο instagram εδώ: https://www.instagram.com/p/CfWZsBEoPdh/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις