Ακόμα και όσοι δεν τρώνε γλυκά, στις γιορτές δεν αντέχουν και υποκύπτουν στα μελωμένα και τραγανά μελομακάρονα, στην άχνη και στην μυρωδιά του βουτύρου του καλού κουραμπιέ, ενώ πως να αντισταθο΄ύν σε ένα καλό πανετονε και σ ένα σοκολατένιο τσουρέκι στην καλύτερη εκδοχή του;
Για εσάς, που είστε επιλεκτικοί, για εσάς που σπάνια τρώτε γλυκά και δεν θα ρίσκαρα ποτέ να σας απογοητεύσω, αλλά και για όλους εσάς που ξέρετε να τρώτε και τα λάθη δεν τα συγχωρείτε και την ασυνέπεια δεν την αντέχετε, σας προτείνω ανεπιφύλακτα τον Φούρνο Αρτογνωσία στην Εθνικής Αντιστάσεως 80, διότι χαρακτηρίζονται από συνέπεια στο τέλειο αποτέλεσμα και δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν ποτέ!
Ο Κώστας Γεωργακόπουλος δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις στην ποιότητα, γι αυτό και πάντα επιλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες, που τόσο αυτός, όσο κι η ομάδα του ξέρουν να δουλεύουν σωστά τεχνικά με αποτέλεσμα να φτάνει στο τραπέζι μας πάντα, ότι πιο δυνατό σε γεύση!
Ακόμα και αν αγαπάς τα κλασσικά γλυκά και θες έναν κλασσικό κουραμπιέ και ένα κλασσικό μελομακάρονο, εκεί πραγματικά θα χάσεις αν δεν δοκιμάσεις κουραμπιέ oreo και μελομακάρονο με πραλίνα!!!! Πίστεψε με, θα θυμάσαι αυτή την γεύση για πολύ καιρό!!!!
Τώρα για τα πανετόνε και τα τσουρέκια τους τι να σου πω; Μιλάμε για τον άρχοντα της ζύμης, με τεράστια γνώση και εμπειρία….που την βλέπεις, κοιτώντας τα τσουρέκια τους, πρώτα την βλέπεις και την θαυμάζεις και μετά την γεύεσαι και την απολαμβάνεις!!!
Ναι! Φέτος στις γιορτές, τόσο για το σπίτι, όσο και για τις επισκέψεις μου ΜΟΝΟ Αρτογνωσία, γιατί δεν θέλω να ρισκάρω!
Καλές γιορτές γεμάτες γεύση και απόλαυση!