ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

4+1 λόγοι για να πεις ναι στα Curves και να σε δεις στην καλύτερη εκδοχή σου!

4+1 λόγοι για να πεις ναι στα Curves και να σε δεις στην καλύτερη εκδοχή σου!

Newsroom

Και αν με ρωτάς αν πιστεύω στα θαύματα θα σου πω πως ναι, μετά την επίσκεψη μου στα curves πιστεύω σε αυτά!

Την γυμναστική την έχω βάλει καιρό στη ζωή μου και την αλλαγή την ζω. ΄Νιώθω ευεξία, έχω περισσότερη ενέργεια και σίγουρα περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη ψυχολογία!!!

Για όλες εμάς που δεν έχουμε πολύ χρόνο, τα Curves είναι η καλύτερη επιλογή και αυτό γιατί 3-4 φορές την εβδομάδα, από μισή ώρα κυκλικής γυμναστικής αρκούν για να δεις το σώμα σου ν αλλάζει ολοκληρωτικά μόλις από τις πρώτες εβδομάδες!

Αυτό που συμβαίνει στα Curves είναι μαγικό, αφού οι γυναίκες χάνουν πόντους θεαματικά. Μπορεί να χάσουν 2 ή 3 ή 4 κιλά μέσα στο μήνα και ταυτόχρονα, 8, 11, 15 πόντους!!!!!!!!!!!!!!

Πάντα υπό την καθοδήγηση γυμναστή!

Το τελειότερο είναι να συνδυάσεις την γυμναστική με την διατροφή των Curves, προσαρμοσμένη στα μέτρα σου από τους ειδικούς. Κάθε εβδομάδα δε, θα σε μετράνε, θα κάνετε ανάλυση σώματος και θα βλέπεις την τεράστια πρόοδο σου!

Eκεί, θα τα καταφέρεις. Εκεί δεν θα απογοητευτείς! Εκεί παρέα με άλλες γυναίκες θα περνάτε καλά και θα αλλάζετε μαζί την εικόνα σας και τις ζωές σας!

Το είδα, το έζησα και πίστεψε με….αξίζει όσο τίποτα να το κάνεις!!!!

Nαι, Curves χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί:

  • Είναι ένα γυμναστήριο μόνο με γυναικείο άρωμα, πάντα καθαρό και προσεγμένο
  • Γιατί είναι ότι πιο αποτελεσματικό έχω δει, ζήτα να δεις αποτελέσματα σε άλλες γυναίκες
  • Γιατί είναι τόσο φιλικό προς το σώμα, χωρίς κραδασμούς και τραυματισμούς, που μπορούν εκεί να γυμναστούν ακόμα και οι γυναίκες που κυοφορούν
  • Γιατί ο συνδυασμός της διατροφής με την γυμναστική των curves, που σε λίγα γυμναστήρια γίνεται, έχει θεαματικά αποτελέσματα
  • Γιατί δεν θέλει ούτε κόπο, ούτε πολύ χρόνο, παρα μόνο τρόπο που στα Curves ξέρουν καλά, για να πετύχεις το αποτέλεσμα!

Αργοναυτών 16, με θέα το λιμάνι της πόλης μας

Τηλέφωνο: 2421108693

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις