ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Φόρμα με όλα τα τοπικά e-shop από τον ΕΣΒ- Μπες και βάλε και το δικό σου!

Φόρμα με όλα τα τοπικά e-shop από τον ΕΣΒ- Μπες και βάλε και το δικό σου!

Newsroom

Σε μια αναγκαία πρωτοβουλία προχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, συμμεριζόμενος τόσο την ανάγκη των εμπόρων να γίνουν γνωστά τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα, όσο και των καταναλωτών να βρίσκουν εύκολα μ ένα κλικ, όλα τα τοπικά e-shop, στηρίζοντας την τοπική μας οικονομία, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που όλοι ζούμε.

Έτσι στην ιστοσελίδα του συλλόγου δημιουργήθηκε ειδικό μπανεράκι (πάνω δεξιά) όπου πάρα πολύ εύκολα, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, μπορείτε να καταχωρίσετε και το δικό σας e-shop προκειμένου να σας βρίσκουν πιο εύκολα οι πελάτες σας.

Για να μπορέστε να προχωρήσετε σε καταχώριση πρέπει να είστε μέλη του συλλόγου, ενώ για να εμφανιστεί το e-shop σας πρέπει να περάσει πρώτα από έγκριση.

Αφού ολοκληρωθεί η καταχώριση των e-shop σας ο Σύλλογος σκοπεύει να προχωρήσει σε διαφημιστικές ενέργειες, προκειμένου οι καταναλωτές να μάθουν πως ακριβώς και που μπορούν να σας βρίσκουν.

Ακολούθησε το link και προχώρησε σε καταχώριση και της δικής σου επιχείρησης, εφόσον είσαι μέλος του Συλλόγου: http://www.esv.gr/portal/

Σε περίπτωση που δεν είσαι και θες να γίνεις, μπορείς να τηλεφωνήσεις στην Γραμματεία του Συλλόγου, όπου και θα σ ενημερώσουν:  2421025479 

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις