ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τσίπουρο 18: Όπως στα 18…τα βλέπεις όλα ονειρικά!

Τσίπουρο 18: Όπως στα 18…τα βλέπεις όλα ονειρικά!

Newsroom

Παρά τις επιτυχίες του και την επιβεβαίωση που παίρνει καθημερινά από τον κόσμο επιλέγοντας τα προϊόντα του, ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Ν.Αγχιάλου “Η ΔΗΜΗΤΡΑ”, ακόμα και μέσα στη κρίση συνεχίζει και αναβαθμίζεται, επενδύοντας τόσο στις εγκαταστάσεις του, όσο και στη δημιουργία και το λανσάρισμα νέων προϊόντων!

Με αφορμή λοιπόν τα 100 χρόνια από την δημιουργία του Συνεταιρισμού, που γιορτάστηκαν δεόντως το 2018, κυκλοφόρησε λίγο καιρό πριν το νέο επετειακό τσίπουρο του Συνεταιρισμού, το Τσίπουρο 18!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί. Τόσα χρόνια ο συνεταιρισμός είχε να παλέψει πολλά και σε κάθε μάχη έβγαινε νικητής, αφού ο άνθρωπος που έχει στο τιμόνι του, ο Γιάννης Κίτσιος, δεν φοβάται τίποτα, παραμόνο τον Θεό!

Κοίταξε την κρίση κατάματα, όπως και την υγειονομική κρίση που ζούμε, χωρίς φόβο και αντιστάθηκε, επιθετικά…όπως θα έκανε κάθε έξυπνος επιχειρηματίας!

Έτσι μετά το τσίπουρο 18, αναμένουμε με αγωνία και το νέο προϊόν τους το το παλαιωμένο «Τσίπουρο 18» ένα χρυσαφένιο τσίπουρο, παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια για όσους αγαπούν τις….premium εμπειρίες!

Και γιατί να μη το κάνουν; Αφού ήδη ζουν το απόλυτο, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του και όμως το Τσίπουρο 18 κάνει ήδη θραύση, με τα τσιπουράδικα της πόλης μας που το πίστεψαν και το φιλοξενούν από την πρώτη κιόλας μέρα να μας λένε: Είναι ήδη στις πρώτες επιλογές και όσοι πελάτες το δοκίμασαν, πλέον το έχουν στην πρώτη τους επιλογή!

Ένα τσίπουρο διαφορετικό, μακριά από τα συνηθισμένα, αρωματικό από μοσχάτα σταφύλια της Νέας Αγχιάλου…που αφήνει τη γεύση του στο στόμα σου για αρκετές ώρες και αυτό που αναζητάς μετά, είναι την επόμενη συνάντηση σου μαζί του!

Όσο για τις Βολιώτισσες, αυτές και αν το έχουν λατρέψει…επιτέλους ήρθε το Τσίπουρο 18, χωρίς αποκλεισμούς, για να μάθουμε και εμείς όχι απλά να πίνουμε τσίπουρο, αλλά ν απολαμβάνουμε ΤΟ τσίπουρο!

Σας αφήνω, μου άνοιξε η όρεξη για καλή παρέα, καλούς μεζέδες και Τσίπουρο 18, που τα κάνει όλα να μοιάζουν ονειρικά…όπως στα 18!

Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη μου στον χώρο του Συνεταιρισμού, για τον οποίον έχουμε να πούμε πολλά στο μέλλον…

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις