ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το πρώτο υβριδικό concept στον Βόλο είναι γεγονός- Δες τι και που ανοίγει

Το πρώτο υβριδικό concept στον Βόλο είναι γεγονός- Δες τι και που ανοίγει

Newsroom

Πριν λίγους μήνες με ρωτούσατε σε Q&A στο instagram ποιά είναι η νέα τάση στις επιχειρήσεις και εγώ σας απάντησα, πως είναι το πάντρεμα του λιανικού εμπορίου με την εστίαση….

Στην Αθήνα και λιγότερο στην Θεσσαλονική, έχουμε δει ήδη τα πρώτα υβριδικά concept επιχειρήσεων και χαίρομαι πολύ που αμέσως μετά από αυτές τις μεγάλες πόλεις, ο Βόλος θα είναι η πρώτη περιφερειακή πόλη, που θ αποκτήσει σύντομα το δικό της υβριδικό concept, που στο μέλλον θ αποτελεί….δεδομένο!

Από 2 επιχειρηματίες που έχουν αποδείξει ΄ότι ψάχνονται πολύ και προσέχουν την κάθε λεπτομέρεια, από τις αδελφές Ρήγα του Nouveau, έρχεται στην 28ης Οκτωβρίου με Κουμουνδούρου γωνία, η νέα ξεχωριστή επιχείρηση της πόλης, που έχει φροντίσει να μας κερνά μοναδικά κοκτέιλ, αφού φτιάχνεται μια ειδική λίστα με αυτά, από έναν μετρ του είδους, καλό και ποιοτικό καφέ, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούμε τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες, να επιλέξουμε ξεχωριστά κομμάτια ρούχων για τις εμφανίσεις μας!

Λίγα και επιλεγμένα κομμάτια, σχεδόν συλλεκτικά…..

Δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα, αλλά στο μέλλον, θα σας ξεμπερδέψω γράφοντας σας και δείχνοντας σας πολλά περισσσότερα…

Πριν σας αφήσω, θέλω να σας πω, πως ο χώρος τους….θα αποπνέει έναν αέρα πολυτέλειας. χωρίς να κουράζει ή να βαραίνει την αισθητική και το μάτι μας!!!!

‘Ενας υπέροχος χώρος, υψηλής αισθητικής που έρχεται για ν αλλάξει τα δεδομένα και να δώσει μια νέα πνοή στην πόλη!

Με το καλό!

Να σας δίνω μια γεύση, αν και δεν μπορείτε να καταλάβετε πολλά….

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις