ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το πιο καινοτόμο και οικονομικό parking της πόλης!

Το πιο καινοτόμο και οικονομικό parking της πόλης!

Newsroom

Είναι ευλογία που η μεγαλύτερη εταιρία παρκινγκ της χώρας ήρθε και στον Βόλο!

Από την αρχή ξεχώρισε για την καινοτομία στις υπηρεσίες και στις προτάσεις της, για το γεγονός ότι είναι το οικονομικότερο parking, ενώ συνεχώς μας ενθουσιάζει με τις αναγκαίες συνεργασίες που κάνει, διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας!

Η Cityzen (Λιμάνι Βόλου-Τελωνείο) ήρθε και άλλαξε τα δεδομένα, αφού μπορείς πλέον και εσύ Βολιώτη μου να μην αγχώνεσαι για το αν θα βρεις θέση στο πάρκινγκ, αφού μπορείς να κάνεις κράτηση από το κινητό σου μέσω της mobile εφαρμογής τους- Cityzen app- κερδίζοντας μάλιστα ειδική έκπτωση 20%!

Tαυτόχρονα είναι το μόνο parking της πόλης με ειδικές τιμές για τους φοιτητές μας!

Οι φοιτητές μπορούν να παρκάρουν χωρίς ταλαιπωρία σε ασφαλές σημείο, βγάζοντας την ειδική κάρτα χρέωσης με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητα και πληρώνοντας: 3 ευρώ για 6 ώρες ή να κλείσουν πακέτο μηνιαίας στάθμευσης, μόνο 29€!!!!!

Τέλος, πρόσφατα μας ενθουσίασε, μας έλυσε τα χέρια και μας κάνει ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, μέσα από τη συνεργασία που ανέπτυξε με το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ!

Παρκάρεις στο Cityzen και παίρνεις 2 εισιτήρια δωρεάν για να κυκλοφορήσεις μέσα στη πόλη πηγαίνοντας είτε στη δουλειά σου, είτε για τα ψώνια σου!

Κι όμως, οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Σύντομα με νέα συνεργασία θα κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη ζωή κάθε εμπόρου της πόλης!

Τέλος το άγχος για το πόση ώρα θα κάνεις να βρεις πάρκινγκ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αν θα βρεις το αυτοκίνητο σου στη κατάσταση που το άφησες ή αν θα σου έχουν κόψει κλήση!

Στη Cityzen, το πάρκινγκ δεν κοστίζει, αξίζει!

Τέλος στο άγχος, τέλος στην ουρά για την πληρωμή των κλήσεων!

Χαμογέλα, σου κάνουν οικονομία, σου γλιτώνουν χρήματα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, χωρίς άγχος, χωρίς φόβο!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις