ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το νέο χρωματοπωλείο της πόλης που επιλέγουν όλοι οι επαγγελματίες!

Το νέο χρωματοπωλείο της πόλης που επιλέγουν όλοι οι επαγγελματίες!

Newsroom

Χρωμοδόμηση!

Το νέο χρωματοπωλείο της πόλης που αν και έχει κοντά μας μικρό χρονικό διάστημα, κατόρθωσε λόγω της μεγάλης ποικιλίας των προϊόντων του, των χαμηλών τιμών του αλλά και τιμών γνωριμίας στις οποίες έχει προχωρήσει, κυρίως όμως λόγω του επαγγελματισμού, της συνέπειας και της άριστης εξυπηρέτησης, να είναι η επιλογή πολλώ επαγγελματιών της πόλης μας στο χώρο του χρώματος, της ανακαίνισης και της διακόσμησης!

Ένας μεγάλος χώρος, άνετος, φωτεινός και καλοστημένος, που σε βοηθά να κάνεις τα ψώνια σου άνετα, χωρίς να χάνεσαι και να χάνεις αυτό που ψάχνεις!

Γνώστες του αντικειμένου, γνωρίζοντας τα πάντα γύρω απ όσα έχουν μέσα στο μαγαζί τους και όχι μόνο, βοηθούν συμβουλευτικά για τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις!

Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε πάνω από 1300 χρώματα της πασίγνωστης εταιρείας Vitex αλλά και της πασίγνωστης εταιρείας, για την ποιότητα και το αποτέλεσμα, Caparol, που ειδικά οι καλοί γνώστες του χρώματος και οι καλύτεροι επαγγελματίες του χώρου, την λατρεύουν και την επιλέγουν φανατικά.

Μια σημαντική ιδιαιτερότητα αυτής της εταιρείας, είναι ότι μέσα στο κατάστημα υπάρχουν δείγματα και μπορείς να δεις, από πριν, ακριβώς πως θα είναι το κάθε χρώμα στο τοίχο σου, βλέποντας και αγγίζοντας ταυτόχρονα την υφή που θ αφήσει αφού τοποθετηθεί!

Πέρα από τους επαγγελματίες του χρώματος, ενθουσιασμένοι με την Χρωμοδόμηση, είναι και οι επαγγελματίες της εστίασης, αφού βρήκαν τρόπους ν αλλάξουν την εικόνα του μαγαζιού τους, άμεσα και οικονομικά, χάρη στα βερνίκια ξύλου που έχουν, σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, που ενώ δίνει χρώμα, αφήνει την υφή και την εικόνα του ξύλου να φαίνεται φυσική!

Ξέρετε πόσοι άλλαξαν χρώμα από τα πατώματα, μέχρι τα μπαρ τους, αλλάζοντας εντελώς τον χώρο τους χωρίς να έχουν ξοδέψει μια περιουσία σε ανακαίνιση;

Ταυτόχρονα δεν είναι και λίγοι που ζητούν να τους φτιάξουν ίδιο χρώμα με αυτό του λογοτύπου τους ή του εξωτερικού του μαγαζιού και για τον εσωτερικό χώρο και αυτοί….φυσικά τα καταφέρνουν, γιατί ναι, εσύ ζητάς το χρώμα και αυτοί στο ετοιμάζουν!

Χρωμοδόμηση, έχουν τις λύσεις, άμεσα και οικονομικά!

Χρωμοδόμηση, θέλουν να σ εξυπηρετήσουν, θέλουν το καλύτερο και το δίνουν, γι αυτό και ήδη ξεχώρισαν!

Καλές δουλειές!

Θα τους βρεις στην Ιωλκού 341
Τηλέφωνο: 24210 51981

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις