ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το νέο διαμαντάκι της πόλης μας, γι αυτούς που ξέρουν να ξεχωρίζουν και να εκτιμούν!

Το νέο διαμαντάκι της πόλης μας, γι αυτούς που ξέρουν να ξεχωρίζουν και να εκτιμούν!

Newsroom

Αν αγαπάς το καλό φαγητό, αν αγαπάς τα ποιοτικά και ξεχωριστά προϊόντα, αν ψάχνεσαι για γεύσεις εκλεπτυσμένες και….άλλου επιπέδου, αν σ αρέσει να ζεις δυνατές γευστικές γαστρονομικές εμπειρίες, τότε θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα “ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ”!

Επισκεφθήκαμε χθες το νέο τους κατάστημα, ένα κόσμημα πραγματικά, στην Κ.Καρτάλη μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού!

Άνετος χώρος, καλά φωτισμένος και γεμάτος…εκπλήξεις!!!

Τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά προϊόντα και όχι μόνο σε μια τεράστια ποικιλία και σε γεύσεις που οι περισσότεροι από εμάς, δεν έχουμε καν ιδέα ότι υπάρχουν!!!

Ξεχωριστές ετικέτες, οι καλύτερες της χώρας, όλες μαζεμένες σ ένα κατάστημα!!!!

Πραγματικά δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε, όμως σίγουρα επιστρέφοντας στο σπίτι, θα δώσετε στο τραπέζι σας μια γκουρμέ διάθεση και στη γεύση σας το κάτι άλλο….αυτό το μαγικό, το δυνατό, αυτό που μόνο λίγες φορές στη ζωή σου μπορείς να το ζήσεις!

Φυσικά στο κατάστημα θα βρείτε χειροποίητες πίτες, ξεχωριστά γεμιστά μακαρόνια, σοκολάτες με λαχανικά, που μόνο χρώμα δίνουν, χωρίς χρωστικές, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από μαρμελάδες και ντρέσινγκ για τις σαλάτες σας και τα τυριά σας!!!

Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να σας πω και να σας δείξω, που δυστυχώς δεν γίνεται, όμως θα επιλέξω 4-5 από τα πιο ξεχωριστά προϊόντα τους και θα σας κάνω ένα ολόκληρο θέμα γι αυτά!

Μέχρι τότε, εμπιστευτείτε με και πηγαίντε μια βόλτα προς τα εκεί….θα ενθουσιαστείτε τόοοσοοο πολύ, δεν θα ξέρετε τι να πρωτοπάρετε και σίγουρα θα τους λατρέψετε!

“Το Καρπενήσι”, όπως λέμε…το “διαμαντάκι” του Βόλου!

Θερμά συγχαρητήρια παιδιά!!!

ΥΓ. Όλα τους τα προϊόντα φτάνουν και σπίτι σας μ ένα τηλέφωνο στο 2421406040

ΥΓ2. Ενιαίο ωράριο, από το πρωί, μέχρι το βράδυ.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις