ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το ήξερες ότι υπάρχει test DNA διατροφής; Δε φαντάζεσαι πόσο καλό θα σου κάνει!

Το ήξερες ότι υπάρχει test DNA διατροφής; Δε φαντάζεσαι πόσο καλό θα σου κάνει!

Newsroom

Δηλώνω ενθουσιασμένη και πολύ πολύ χαρούμενη! Ε μα δεν ήταν δυνατόν εν ετει 2022 η επιστήμη της διατροφής να μην είχε προχωρήσει τόσο πολύ!

Πάντα πίστευα πως πέρα από τις γενικές τακτικές της διατροφής, θα έπρεπε να υπάρχει κάτι που δίνει αυτές τις εξατομικευμένες πληροφορίες στον διατροφολόγο μας, ώστε να δημιουργήσει μια διατροφή και συνήθειες πάνω στην διαφορετικότητα του κάθε οργανισμού.

Σε αυτό ακριβώς έρχεται να δώσει την λύση μαζί με την επιστημονική πάντα τεκμηρίωση το DNA διατροφής.

Με μια μπατονέτα, με λίγο σάλιο, σου παίρνουν υλικό προς εξέταση και σε 20 ημέρες έχεις τα αποτελέσματα που αφορούν το τι χρειάζεσαι, τι όχι, σε τι ποσότητα για κάθε στοιχείο μιας ολοκληρωμένης διατροφής, όπως και να γνωρίζεις τι σε ενοχλεί, “τι δεν πηγαίνει και τι πηγαίνει” στον δικό σου οργανισμό.

Με οδηγό όλα αυτά τα στοιχεία, αντιλαμβάνεσαι και εσύ ότι δεν κάνεις απλά μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, αλλά την διατροφή που μπορεί να δουλέψει στον δικό σου οργανισμό, με βάση τις δικές του ανάγκες και τις δικές του ιδιαιτερότητες!

Το ίδιο τεστ, μπορεί και να γίνει και για τα ιχνοστοιχεία, τις βιταμίνες και την άθληση. Είναι το λεγόμενο τεστ “3 σε 1”!

Είτε θέλεις να χάσεις κιλά, είτε όχι, αυτό το τεστ είναι το σημαντικότερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, αφού θα μάθεις πολλά για εσένα. Πολλά και για πάντα, αφού το κάνεις μόνο μια φορά και αυτό γιατί το DNA δεν αλλάζει!

Αν είχα παιδί, θα του το έκανα, ώστε να του μάθω από μικρή ηλικία να τρώει όσα πρέπει και όσα δεν πρέπει, στις ποσότητες που πρέπει, για να χτίσει όχι τόσο ένα όμορφο σώμα, αλλά ένα σώμα γεμάτο υγεία!

Δεν έχει να κάνει με τα κιλά μας μόνο. Με την εικόνα μας. Ειναι πολύ ουσιαστικό τεστ, για την πορεία της ζωής μας, για την καλυτέρευση της λειτουργίας του οργανισμού και εν τελει για την μακροημέρευση μας!

Που μπορείτε να το κάνετε; Στην Διαιτολόγο- Διατροφολόγο Βασιλική Σουλτανιά που επισκέφθηκα σήμερα και μου εξήγησε τα πάντα αναλυτικά. Περιμένω τα αποτελέσματα και ίσως ζητήσω από την ίδια να με βοηθήσει να φτιάξω το πρόγραμμα της διατροφής μου, μαθαίνοντας να τρώω σωστά!

Την Βασιλική, που είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, χαλαρός και χαμογελαστός, συζητήσιμος και πηγή έμπνευσης, θα την βρεις στην Ροζού 47Α.

Τηλέφωνο: 2421030710

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις