ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στην “Καθημερινή” το δικό μας τσίπουρο “Τοκαλή”!

Στην “Καθημερινή” το δικό μας τσίπουρο “Τοκαλή”!

Δώρα Μιχαήλ

Το αγαπημένο μας τσίπουρο, το τσίπουρο Τοκαλή και ο άνθρωπος που κρύβεται από πίσω, ο Νίκος Τοκαλής από τη Ν.Αγχίαλο, έγιναν αφιέρωμα στον “Γαστρονόμο” της κυριακάτικης Καθημερινής, κάνοντας μας περήφανους!

Το βολιώτικο βιολογικό-διπλής απόσταξης “Τσίπουρο Τοκαλή”, μπήκε σε κάθε σπίτι μέσα από μια από τις πιο γνωστές εφημερίδες της χώρας και είμαστε βέβαιοι, ότι μετά από αυτό το δημοσίευμα, θα μπει και το δικό μας τσίπουρο, που θ αγαπήσουν και θα ξεχωρίσουν από την πρώτη δοκιμή!

Ας μη ξεχνάμε, ότι από πέρυσι ακόμα το τσίπουρο Τοκαλή, έχει μπει σ ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της χώρας, στον ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης, όπου το χρησιμοποιούν ως βάση για μερικά από τα κοκτέιλ τους!

Δεν είναι λίγοι οι Αθηναίοι, που δηλώνουν “ερωτευμένοι” με το δικό μας τσίπουρο!

Με πολλή δουλειά, πολύ κόπο, πολύ αγώνα, σεβασμό στον πελάτη και όχι μόνο, όλη η οικογένεια είναι καθημερινά στο πόδι για να μας δώσει το καλύτερο που μπορεί.

Μάλιστα ο μικρός γιος της οικογένειας ήδη σχεδιάζει τις σπουδές του πάνω στο αντικείμενο με σκοπό ν ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση!

Ένα Τοκαλή την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις