ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σκέφτεσαι να πας το παιδί σου σε πρότυπο Γυμνάσιο; Μαζί τους, θα περάσει σίγουρα!

Σκέφτεσαι να πας το παιδί σου σε πρότυπο Γυμνάσιο; Μαζί τους, θα περάσει σίγουρα!

Newsroom

Το Φροντιστήριο Θεωρία και Πράξη, Αναλήψεως με Δον Δαλεζίου στον Βόλο, μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας και πολλές επιτυχίες μαθητών και αυτό τους κάνει τόσο περήφανος, αλλά ταυτόχρονα τους γεμίζει ευθύνη για να συνεχίσουν να οδηγούν τα παιδιά μας στην επιτυχία.

Πριν λίγα χρόνια και μετά από απαίτηση των γονιών λειτουργεί και ως Κέντρο Μελέτης, με τα πρώτα παιδιά που ξεκίνησαν σε αυτό και συνέχισαν μπαίνοντας στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στο φροντιστήριο, σήμερα να είναι φοιτητές και η Γιώτα Γιαννακούλα, μαζί με τους συνεργάτες της, να μιλά γι αυτά τα παιδιά με συγκίνηση, αγάπη και περηφάνεια.

Ταυτόχρονα εντάχθηκαν πάλι μετά από απαίτηση των γονιών και ειδικές θεραπείες, όπως λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, βελτίωση συγκέντρωσης και μνήμης, τόνωση της αυτοπεποίθησης και όχι μόνο….

Όλα αυτά τα προγράμματα υλοποιούνται από καταρτισμένους επιστήμονες, μα κυρίως από ανθρώπους που νιώθουν βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στην επιστήμη τους, τους γονείς και τα παιδιά. Η Γιώτα Γιαννακούλα, θέλει να συνεργάζεται όχι μόνο με καλούς επιστήμονες και εκπαιδευτικούς, αλλά πάνω απ όλα με ευαίσθητους και καλούς ανθρώπους, που αγαπούν τα παιδιά και γι αυτούς η διδασκαλία, δεν θα είναι ποτέ μόνο μια δουλειά, αλλά πολλά παραπάνω.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για να μπουν τα παιδάκια που φέτος είναι στην ΣΤ δημοτικού, στα πρότυπα Γυμνάσια που επιθυμούν.

Αν λοιπόν το σκέφτεσαι και εσύ για το δικό σου παιδί και αγχώνεσαι για τις εξετάσεις που πρέπει να δώσει για να μπει, τότε απλά χαλάρωσε, μίλα με το Θεωρία και Πράξη και την κυρία Γιαννακούλα και ξεκινήστε μαζί με αυτή και τους συνεργάτες της την προετοιμάσια. Κάθε χρόνο η επιτυχία τους στην εισαγωγή στα πρότυπα, φτάνει το 100%!

Δεν θέλει ούτε κόπο, ούτε άγχος, θέλει απλά να εμπιστευτείς αυτούς που ξέρουν, αυτούς που ήδη το έχουν καταφέρει πολλές φορές με επιτυχία!

Τηλέφωνο:  2421 210978

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις