ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σας έχω υπέροχα γλυκάκια και μάλιστα χωρίς ζάχαρη και χωρίς τύψεις!

Σας έχω υπέροχα γλυκάκια και μάλιστα χωρίς ζάχαρη και χωρίς τύψεις!

Newsroom

Έχω ξετρελαθεί φέτος με το Κραποις στην Δημητριάδος 139!

Έχω ξετρελαθεί με τις απίστευτες προσφορές τους στους ποιοτικούς πάντα ξηρούς καρπούς τους και μετα υπέροχα χριστουγεννιάτικα εποχικά προϊόντα που μας έφερε και φέτος!

Την παράσταση κλέβουν όπως κάθε χρόνο τα σοκολατάκια τους σε ποικιλία γεύσεων και χριστουγεννιάτικων σχεδίων, τα ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας σε διάφορες γεύσεις, με ξηρούς καρπούς και χωρίς, με ζάχαρη και χωρίς και αυτό γιατί….επιλέγουν πάντα την καλύτερη ποιότητα σοκολάτας χωρίς καμία έκπτωση!

Όμως πρόσφατα, θραύση έγινε για τα γνήσια ιταλικά πανετόνε που μας έφεραν, κλασσικά και με γέμιση…..δεν πρόλαβαν να φτάσουν και έφυγαν και ξαναήρθαν εννοείται!

Εντυπωσιάστηκα επίσης από τα πουράκια σοκολάτας, σε μια προσεγμένη κασετίνα, που αποτελούν ένα ξεχωριστό και νόστιμο δώρο, όπως ακριβώς και οι προσεγμένες και πεντανόστιμες σοκολάτες που μας έφεραν για να συνοδέψουμε το κρασί μας!

Για λευκό, ροζέ ή κόκκινο η επιλογή για να συνοδέψετε την σοκολάτα σας, πρέπει να είναι διαφορετική για να είναι πετυχημένη!

Όμως εγώ χθες βρήκα τη χαρά μου με τα μοναδικά γλυκά τους, τυλιγμένα σε super χριστουγεννιάτικη συσκευασία αλλά κυρίως με τα πεντανόστιμα ΓΛΥΚΑ ΧΩΡΟΣ ΖΑΧΑΡΗ!!!

Τουλάχιστον 4 γεύσεις γλυκών ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ και ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ….όσο για την απόλαυση και την γεύση; Παραμένει η ίδια!!!

Δοκιμάστε τα και θα ξετρελαθείτε…μην αγχώνεστε, μπορείτε ελεύθερα να φάτε περισσότερα από ένα!

Αχ βρε Καρποις, πόσο μας σκέφτεσαι!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις