ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ρούχα, αδιάβροχα, ματάκια και αξεσουάρ για τα σκυλάκια σας σε super τιμές!

Ρούχα, αδιάβροχα, ματάκια και αξεσουάρ για τα σκυλάκια σας σε super τιμές!

Newsroom

Αυτή είναι η star μας! Την λάτρεψα!

Την γνώρισα στο Pet Care and Beauty και την ερωτεύτηκα!!!

Είναι που είναι όμορφη, μετά την περιποίηση και τον καλλωπισμό που έλαβε στον χώρο τους, από την Σταυρούλα, έγινε….ακόμα πιο κούκλα!

Η αλήθεια είναι ότι ο καλλωπισμός στο Pet Care and Beauty, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, τέτοια φροντίδα…θα τη ζηλέψεις και εσύ!

Άσε που τα σκυλάκια μας φεύγουν και με δωράκια, μπαντάνες, τσιμπιδάκια και λιχουδιές για το σπίτι!

Όσο για εμάς, μπορούμε ν αφήσουμε το σκυλάκι μας εκεί και όταν τελειώσει ο καλλωπισμός τους να φιλοξενηθεί στον ειδικό χώρο της επιχείρησης, μέχρι να τελειώσουμε τις δουλειές μας και να επιστρέψουμε πίσω ώστε να πάρουμε τα σκυλάκια μας στο σπίτι μας!

Πέρα βέβαια από τον καλλωπισμό, στον οποίον παίρνουν “άριστα 10”, θα βρείτε εκεί και μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για τους μικρούς σας φίλους, τσιμπιδάκια, μπαντάνες, ματάκια, λουράκια, καναπεδάκια και χριστουγεννιάτικα παιχνίδια!!!!!

Λατρέψαμε τα μοδάτα ρουχάκια τους και τα αδιάβροχα τους, για πολύ μικρά και μεγαλύτερα σκυλάκια, σε απίθανα σχέδια και σε super τιμές, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε ν αγοράσετε προϊόντα περιποιήσης και φροντίδας, ώστε να προσέχετε το τριχωτό, το στοματάκι, τις πληγούλες του σκυλιού σας και όχι μόνο!

Έχουν λύση, σε όλα!

Θα τους βρείτε στην Ιωλκού 283 και θα βρείτε και εύκολα πάρκινγκ!

Τηλέφωνο:  698 670 0219

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις