ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο “στρατός” του DX Hair Play…που τόσο αγαπώ!

Ο “στρατός” του DX Hair Play…που τόσο αγαπώ!

Newsroom

Είναι μερικά από τα κορίτσια του DX Hair Play, κάποιες μας βγήκαν λίγο ντροπαλούλες (Βέρα για εσένα πάει) και κάποιες φαγανούλες, αφού είχαν πεταχτεί για φαγητό….αλλά αν νομίζουν ότι γλίτωσαν είναι βαθιά νυχτωμένες!!!!

Είναι ο “στρατός” ή ακόμα καλύτερα μερικά από τα “όπλα” του Δημήτρη και της Χριστίνας, στον αγώνα που δίνουν καθημερινά για να μας χαρίσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, για να μας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και για να μας δουν να φεύγουμε από το κομμωτήριο τρισευτυχισμένες, γιατί το απλά….ευτυχισμένες, δεν τους φτάνει!

Κορίτσια μας, ποτέ δεν σας έχω ευχαριστήσει, για την ευγένεια σας, την φροντίδα σας και την αγάπη σας…και το κάνω τώρα και το κάνω και δημόσια, γιατί η Χριστίνα ξέρω, είναι από αυτές, που δεν θα την πειράξει, γιατί γι αυτή είστε οικογένεια, είστε πολύτιμα κομμάτια, σας σέβεται και σας αγαπά και είναι και αυτό κάτι ακόμα που αγαπώ σε αυτούς τους επιχειρηματίες!!!

Να ξέρατε πόσο περήφανη νιώθω που έρχονται στον Βόλο, ακόμα και από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, για να κάνουν μαλλιά στο DX Hair Play….δεν υπάρχει αυτό που έχετε καταφέρει!!!!

Είμαι μια από τις πολλές, πιστές, φανατικές…πελάτισσες σας και αυτό δεν γίνεται ν αλλάξει!!!!

Σας ευχαριστώ για όλα…..

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις