ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι ψαγμένοι με το αλκοόλ και οι συλλέκτες, επιλέγουν αυτή την κάβα!(ΦΩΤΟ)

Οι ψαγμένοι με το αλκοόλ και οι συλλέκτες, επιλέγουν αυτή την κάβα!(ΦΩΤΟ)

Newsroom

Ο αδελφός μου με έστειλε πρώτη φορά στην Κάβα Παπαγιάννης στη Λαχανά 28. Μου είπε πως οι άνθρωποι εκεί γνωρίζουν σε βάθος το αλκοόλ, έχουν πολλές γνώσεις και ότι ο ίδιος ως συλλέκτης μαζί τους συνεργάζεται γιατί εκεί βρίσκει ακόμα και τις πιο σπάνιες ετικέτες και αν κάτι δεν υπάρχει, με παραγγελία το έχει άμεσα!

Μου είπε επίσης, ότι εκεί θα βρω τις καλύτερες τιμές σε όλα τα ποτά στην πόλη του Βόλου, πως ο χώρος τους είναι μεγάλος, άνετος και σωστά οργανωμένος και θα κάνω τα ψώνια μου με ευκολία.

Τα διαπίστωσα όλα αυτά φτάνοντας εκεί, όπως και ότι επιτέλους δεν αγχώνομαι για το που θα βρω να παρκάρω!

Οι πιο εμπορικές ετικέτες, όλων των ειδών των ποτών, αλλά και οι πιο σπάνιες είναι στα ράφια τους σε απίστευτα χαμηλές τιμές, τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς και πολλές φορές με μεγάλες προσφορές στις ήδη χαμηλές τιμές τους!!!!

Φέτος δε τις γιορτές, είμαι συνέχεια εκεί, μια για να γεμίζω την κάβα στο σπίτι και μια για να φτιάξω μαζί τους τις συνθέσεις μου, τα χριστουγεννιάτικα καλάθια μου, με ποτά και κρασιά που πηγαίνω δώρο στους αγαπήμενους μου ή στέλνω στους πελάτες μας!

Το καλύτερο; Προτάσεις για καλάθια, πολλές….ανάλογα με τα χρήματα που εσύ θες να διαθέσεις και πόσο μεγάλη υποχρέωση έχεις στο πρόσωπο για το οποίο φτιάχνεις το καλάθι!

Γνωρίστε τους και θα τους ξεχωρίσετε αφού θα διευκολύνουν την ζωή σας και θα κερδίσετε χρόνο και χρήμα, μα κυρίως εξυπηρέτηση από γνώστες του αντικειμένου! Δεν τους αλλάζω!

Καλές γιορτές….με καλά και σπάνια ποτά, για τις ιδιαίτερες στιγμές μας!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις