ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι πιο πετυχημένες αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πόλη μας είχαν την υπογραφή της ProdAct!

Οι πιο πετυχημένες αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πόλη μας είχαν την υπογραφή της ProdAct!

Newsroom

Οι Απόκριες πέρασαν, οι αναμνήσεις έμειναν!!! Παρακολουθώ με μεγάλο θαυμασμό τα concept που έφερε εις πέρας η νέα εταιρία παραγωγής της πόλης μας η ProdAct Shows, με τον Γιάννη Ευστρατιάδη και την Βίκυ Νινιζοπούλου στο τιμόνι της.

Αναμφισβήτητα μιλάμε για τις πιο ολοκληρωμένες θεματικές εκδηλώσεις που διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους!

“Για ζέσταμα” ξεκίνησαν με μια συνεργασία με γνωστό κομμωτήριο της πόλης, που τους ζήτησε να αναλάβουν την οργάνωση ενός event που από την επιτυχία του, πρέπει να θεωρείται ήδη δεδομένο ότι θα γίνει θεσμός.

Πρόκειται για το “Bibbidi Bobbidi Event” όπου είδαμε πολλά χαμόγελα και ενθουσιασμό με τις μεταμορφώσεις και τις όμορφες εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει η εταιρία. Ειδικά η υπηρεσία festive Face-painting ήταν τόσο πετυχημένη που οι γονείς μας λένε ότι τα παιδάκια τους ήθελα να κοιμηθούν έτσι…..

Από την άλλη η σχολή χορού Break A Move, είναι ακόμα μια επιχείρηση που εμπιστεύτηκε την εταιρία παραγωγής ProdAct για την διοργάνωση αποκριάτικου event, όμως σίγουρα όταν τους το ζητούσε δεν μπορούσε να φανταστεί την επιτυχία του και την αποδοχή του! Ο Γιάννης και η Βίκυ κατόρθωσαν να στήσουν ένα event από το A μέχρι το Ω, που δεν συμπαρέσυρε μόνο τους μικρούς μας φίλους, αλλά και τους ενήλικες!!!

“Barbie Event” για το carnival party που διοργανώθηκε στην περίπτωση του Break A Move, όπου την παράσταση έκλεψε τόσο το σιντριβάνι σοκολάτας, όσο και τα happenings που είχε ετοιμάσει η εταιρία για τους μεγάλους με πολύ φαντασία, όρεξη και δημιουργικότητα.

Θα σας βάλουμε στον ρυθμό με φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, όμως θέλω να σας πω ότι αυτή η πολύ δυνατή ομάδα, ήδη συζητά με επαγγελματίες της πόλης μας για πασχαλιάτικες εκδηλώσεις στην Ερμού και όχι μόνο!!!! Είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε υπέροχα….

Αν και εσύ θες να αναθέσεις κάποιο event στην ProdAct: 698 656 3708

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις