ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ξεκίνα μαθήματα βρεφικού μασάζ και πέρνα ποιοτικό και απολαυστικό χρόνο με το μωρό σου! (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνα μαθήματα βρεφικού μασάζ και πέρνα ποιοτικό και απολαυστικό χρόνο με το μωρό σου! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο απολαυστικό για το μωρό σου αλλά και για εσένα από ένα μασαζάκι. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για εγκύους, νέους γονείς και μωρά που έχει δημιουργήσει η βοηθός μητρότητας, Δήμητρα Βασιλού, με πολλά χρόνια εμπειρία στον χώρο, πραγματοποιούνται μεταξύ άλλων σεμιναρίων και δραστηριοτήτων και μαθήματα βρεφικού μασάζ!

Στον εξειδικευμένο χώρο του Love Me More στην Κολοκοτρώνη 11, είτε είσαι εγκυούλα, είτε είστε νέοι γονείς, είναι καλό να βρεθείτε, να ενημερωθείτε, να γνωρίσετε άλλους γονείς και άλλα μωράκια, να μοιραστείτε χρόνο με το μωρό σας, να μιλήσετε με άλλους γονείς ανταλλάσσοντας προβληματισμούς και εμπειρίες και φυσικά να πάρετε όλες τις απαντήσεις από την γλυκύτατη και πλήρως ενημερωμένη και καταρτισμένη, Δήμητρα Βασιλού.

Το βρεφικό μασάζ είναι η πιο όμορφη αρχή για την μαμά και το μωρό της.

Πάμε να δούμε όμως μερικές από τις ευεργετικές ιδιότητες του, αλλά και λόγους για να το επιλέξεις:

Τα μαθήματα Βρεφικού Μασάζ είναι ιδανικά για μωράκια από τον 1ο κιόλας μήνα. Μέσα από μία εξειδικευμένη για τη βρεφική ηλικία ρουτίνα και μαλάξεις οι γονείς μαθαίνουν να επικοινωνούν και να δίνουν αγάπη στο μωρό τους. Για χαλάρωση, διασκέδαση, για κολικούς, για ανάπτυξη των μυών και εξισορρόπηση όλων των συστημάτων, το μασάζ είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για τους πρώτους μήνες! Επιπλέον στο Love me more έρχεστε και σε επαφή με άλλες οικογένειες, μοιράζεστε εμπειρίες και προβληματισμούς έχοντας πάντα στο πλευρό σας, όπως ανέφερα την Δήμητρα που θα την λατρέψετε όπως και το μωρό σας.

Η νέα μας ομάδα ξεκινάει Τετάρτη 26 Μαρτίου 10.30-12.00 και ο κύκλος του Βρεφικού Μασάζ αποτελείται από 4 συναντήσεις.

Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μου ένα σχόλιο. Ένα μεγάλο μπράβο και ένα τεράστιο ευχαριστώ, σε αυτό το κορίτσι που πριν 6-7 χρόνια ξεκίνησε και έφερε στον Βόλο, νέες τεχνικές και δραστηριότητες για εγκυούλες και νέους γονείς, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε με τα μωρά μας όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν σε άλλες μεγάλες πόλεις!!!!

Δεν μας λείπει τίποτα πια και ευχαριστούμε γι αυτό το Love Me More και την ψυχή του, Δήμητρα Βασιλού.

Τηλέφωνο: 694 143 8705

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις