ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι κομμωτές που έκαναν τάση τα tapes στον Βόλο- Μπες και δες δουλειές τους!

Οι κομμωτές που έκαναν τάση τα tapes στον Βόλο- Μπες και δες δουλειές τους!

Newsroom

Είναι γεγονός, είναι αναμφισβήτητο γεγονός, πως το DX HAIR PLAY, η Χριστίνα και ο Δημήτρης έκαναν μόδα τα tapes στον Βόλο!

Οι δουλειές τους, οι γυναίκες που τους εμπιστεύτηκαν, αποτέλεσμα έμπνευση για άλλες και άλλες και άλλες…..

Προσωπικά, δεν τους αλλάζω και ούτε πρόκειται! Tapes μπορείς να βάλεις παντού, όμως δεν μπορούν παντού να σου κάνουν την τέλεια τοποθέτηση, κάνοντας τους πάντες να πιστεύουν ότι είναι τα φυσικά σου μαλλιά!

Δεν μπορούν όλοι να τα τοποθετήσουν με τέτοιον τρόπο, ώστε να μη τα νιώθεις, ώστε να νομίζεις ότι γεννήθηκες με αυτά!

Νιώθω όπως και όλες όσες εμπιστευόμαστε το DX HAIR PLAY, ότι ….φύτρωσαν στο κεφάλι μας, αφού η αίσθηση είναι τόσο φυσική. Δεν νιώθεις κανένα βάρος, δεν νιώθεις τίποτα ξένο στο κεφάλι σου, λούζεσαι κανονικότατα και μόνη σου στο σπίτι, ενώ μπορείς να τα χτενίζεις όπως θες χωρίς να φαίνεται ότι φοράς tapes!

Έτυχε να λουστώ σε κομμωτήριο στην Αθήνα και ο κομμωτής, να φωνάξει όλους τους κομμωτές του κομμωτηρίου κάνοντας τους μάθημα πάνω στο κεφάλι μου!

“Εδώ είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση γυναίκας που φορά πολλά tapes, τόσο πετυχημένα και είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό με τόσα πολλά tapes”!!!!!!! Toυς είπες…ενώ για ώρα τους έδειχνε πράγματα στο κεφάλι μου!

Τα tapes είναι ένεση αυτοπεποίθησης στον εαυτό σου. Είναι ο ψυχολόγος σου, αφού εγώ τον γλίτωσα βάζοντας tapes σε μια άσχημη περίοδο της ζωής μου!

Ταυτόχρονα είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις όχι μόνο για την εικόνα σου, αλλά για τα ίδια σου τα μαλλιά, που θα πάψουν να ταλαιπωρούνται και θα τα δεις να μεγαλώνουν σε χρόνο ρεκόρ!

Είναι το ωραιότερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε εσένα, αρκεί να το κάνεις με αυτούς και σε αυτούς που ξέρουν να το κάνουν σωστά!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ….αν βάλεις tapes, δεν θα θες να μείνεις χωρίς αυτά ΠΟΤΕ!

Μην πείτε ότι δεν σας ενημέρωσα!

Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου και κάνε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων στον εαυτό σου, γιατί απλά…το αξίζεις!

DX HAIR PLAY, Aναλήψεως 132 με Σπυρίδη

Τηλέφωνο: 24210 52194

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις