ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι Βολιώτες που δημιούργησαν την πρώτη εταιρεία παραγωγής της πόλης μας!

Οι Βολιώτες που δημιούργησαν την πρώτη εταιρεία παραγωγής της πόλης μας!

Newsroom

Γιάννης Ευστρατιάδης και Βίκυ Νινιζοπούλου. Οι άνθρωποι πίσω από την πρώτη ολοκληρωμένη εταιρεία παραγωγής της πόλης μας!

Οι άνθρωποι που οραματίστηκαν και δημιούργησαν την ProdAct Shows.

Νομίζω πως για τον Γιάννη, την Βίκυ και για όσους έχει τύχει να τους γνωρίσουμε μέσα από δουλειές τους στο παρελθόν, δεν πρόκειται για κάτι και καινούριο. Οι δύο αυτοί πολυτάλαντοι άνθρωποι, ο μουσικός Γιάννης Ευστρατιάδης και η Παιδαγωγός και Θεατρολόγος Βίκυ Νινιζοπούλου, τα τελευταία χρόνια, άτυπα και εθελοντικά, έχουν βρεθεί πίσω και μπροστά από τεράστιες διοργανώσεις στην πόλη μας, διαχειριζόμενοι τα πάντα και τους πάντες!

Μεγάλες πολιτιστικές και θεατρικές παραστάσεις είχαν την υπογραφής τους, από την γέννηση της ιδέας μέχρι την εκτέλεση. Σενάριο, σκηνοθεσία, σκηνογραφία, κουστούμια, φώτα, μουσική και όλα όσα χρειάζεται μια εκδήλωση!

Ο Γιάννη και η Βίκυ, αποφάσισαν να κάνουν δουλειά, αυτό που τόσο αγαπάνε και όπως καταλαβαίνεις, η επιτυχία σε κάθε project θα είναι δεδομένη, γιατί όλα ξεκινούν με πάθος και αγάπη και γιατί έτσι και αλλιώς δείγματα γραφής έχουν δώσει!

Είτε είσαι σύλλογος, είτε οργανισμός, είτε ιδιώτης, είτε επιχείρηση, αρκεί να τους πεις τι σκέφτεσαι, τι θες να πετύχει. Άσε τα μυαλά τους να “οργιάσουν” και θα επιστρέψουνε με τις καλύτερες ιδέες έτοιμοι να τις εκτελέσουν και να σου δώσουν ένα αποτέλεσμα, πολύ καλύτερο απ ότι θα μπορούσες να φανταστείς!

Μουσικό event, πολιτιστικό γεγονός, εγκαίνια επιχείρησης, εταιρικές εκδηλώσεις; Δημιουργία περιεχομένου για τα social της επιχείρησης σου; Βιτρίνα που θα μιλάει όλη η πόλη γι αυτή; Πρόταση γάμου; Επέτειος; Μια έκπληξη σε κάποιον που αγαπάς; Party που θα μείνει αξέχαστο για χρόνια;

Μια είναι η απάντηση: ProdACT Shows!!!!

Θα επανέλθω με πολλά περισσότερα!

Μέχρι τότε, βρείτε τους στα social και αγαπήστε τους!!!

Τηλέφωνο: 698 656 3708

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις