ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

H Δήμητρα Βασιλού δημιούργησε τον απόλυτο χώρο για εγκύους και νέους γονείς!

H Δήμητρα Βασιλού δημιούργησε τον απόλυτο χώρο για εγκύους και νέους γονείς!

Newsroom

Γνώρισα την Δημητρούλα, γιατί έτσι θέλω να την λέω και γιατί αν την έχεις συναντήσει στη ζωή σου και εσύ με μια γλύκα θα την αντιμετωπίζεις, πριν 7 χρόνια, όταν ξεκίναγε το δικό της επαγγελματικό ταξίδι, καινοτομώντας και φέρνοντας στον Βόλο την yoga για εγκύους.

Η Δήμητρα ξεκίναγε μα πάθος, που στην πορεία πολλαπλασιάστηκε και σε όλο αυτό το διάστημα, συνεχώς πέρα από εμπειρία, αποκτούσε και περισσότερες γνώσεις, με συνεχόμενα σεμινάρια και σπουδές. Εδώ και χρόνια έχει βοηθήσει σαν βοηθός μητρότητας εκατοντάδες γυναίκες, ενώ έχει προχωρήσει σε πολλές δράσεις και σεμινάρια για μανούλες και νέους γονείς, συνεργαζόμενη και φιλοξενούμενη σε άλλες επιχειρήσεις.

Με πολύ μεράκι και αγάπη, η βοηθός μητρότητας και βοηθός μαιευτικής, Δήμητρα Βασιλού, σας καλωσορίζει πια στο “δικό της σπίτι”. Σε έναν δικό της μοναδικό χώρο που στεγάζεται πια το “Love me more” και μπορείτε να τον γνωρίσετε φτάνοντας στην Κολοκοτρώνη 11.

“Η εγκυούλες χρειάζονται φροντίδα και αγάπη”, είναι η φράση που την ακούς να λέει πιο συχνά απ ότι άλλο, με μάτια που ξεχειλίζουν από αγάπη και συγκίνηση για το θαύμα της μητρότητας.

Νομίζω πως η Δήμητρα, γεννήθηκε γι αυτό και αν την γνωρίσεις θα το νιώσεις αμέσως.

Στον φιλόξενο χώρο της θα βρείτε υπηρεσίες για εγκύους και νέους γονείς όπως σεμινάρια και μαθήματα σχεδιασμένα με πολλή φροντίδα και γνώση:

Yoga για την εγκυμοσύνη

Σεμινάρια για εγκύους & νέους γονείς

Δραστηριότητες για μαμάδες & βρέφη ( 5-12 μηνών)

Βρεφικό μασάζ

Ομάδες εγκύων

Ομάδες γονέων

Υποστήριξη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης & της λοχείας

Δημητρούλα μας, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή με πολλά όμορφα και γεμάτα υγεία μωρά και κυρίως χαρούμενες και δυνατές μανούλες!!!

Περισσότερα: 694 14 38 705

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις