ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μagnes Hotel: Άνετη, πολυτελής και οικονομική διαμονή στην πόλη του Βόλου! (ΦΩΤΟ)

Μagnes Hotel: Άνετη, πολυτελής και οικονομική διαμονή στην πόλη του Βόλου! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Λόγω της δουλειάς μου φιλοξενώ αρκετό κόσμο κάθε χρόνο στην πόλη μας. Ήμουν λοιπόν από τους πρώτους που ζήτησα να ξεναγηθώ στο νέο ξενοδοχείο της πόλης μας.

Δεκτικοί και με χαμόγελο οι άνθρωποι του Magnes, στην Ελ. Βενιζέλου 97 με ξενάγησαν στους δημόσιους χώρους του ξενοδοχείου, στα δωμάτια και τις σουίτες, όπως και στους χώρους ευεξίας και γαστρονομίας.

Πρόκειται για ένα άνετο και σύγχρονο ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης και σε μια στρατηγική τοποθεσία, όπου από την μία μπορείς να φτάσεις με τα πόδια στην παραλία της πόλης μας και από την άλλη να φύγεις κατευθείαν για Πήλιο.

Τα δωμάτια άνετα, απίστευτης αισθητικής, με μεγάλα μπαλκόνια και θέα….το Πήλιο!

Τι άλλο να θέλει ένας επισκέπτης;

Ενθουσιάστηκα τόσο, που είχα ήδη αποφασίσει ότι την επόμενη φορά που θα φιλοξενήσω κόσμο, θα τους κλείσω στο Magnes Ηοtel. Όταν δε άκουσα την τιμή για τα υπερπολυτελή δωμάτια τους, ένιωσα πως ήταν η τυχερή μου μέρα, αφού πίστευα ότι σίγουρα θα πρέπει να δώσω παραπάνω χρήματα. Κι όμως, είναι μια οικονομική επιλογή, αφού για να ζήσεις την μοναδική εμπειρία που σου προσφέρουν, ουσιαστικά δίνεις όσα χρήματα δίνεις σε άλλα ξενοδοχεία, που δεν είναι ολοκαίνουρια.

Από εκείνη την πρώτη φορά, έχω φτάσει εκεί αρκετές φορές, επισκεπτόμενη τόσο το γυμναστήριο και τους χώρους ευεξίας, όσο και το εστιατόριο τους.

Είτε είσαι επισκέπτης και έχεις την τύχη να καρπώνεσαι σχεδόν όλες αυτές τις υπηρεσίες δωρεάν, είτε είσαι απλά περαστικός, για καφέ, ποτό ή φαγητό, μιλάμε χωρίς υπερβολές για την πιο value for money επιλογή της πόλης.

Ο καλαίσθητος και ολοκαίνουριος χώρος, το άριστα εκπαιδευμένο και ευγενέστατο προσωπικό, σου εξασφαλίζουν μια αξιόλογη εμπειρία, που θα θες να ζήσεις ξανά και ξανά…

Νιώθεις και αυτό είναι ένα τεράστιο στοίχημα που κέρδισαν και εγώ σπάνια το νιώθω πια σε επιχείρησες, πως πάντα δίνεις λιγότερα απ όσα παίρνεις!

Αν σκέφτεσαι να έρθεις στον Βόλο για διακοπές ή να φιλοξενήσεις κόσμο, το Magnes αξίζει να είναι η επιλογή σου. Όπως και αν θέλεις να κάνεις μια έξοδο για φαγητό ή ποτό ή ακόμα και να χαλαρώσεις σε ένα ωραίο περιβάλλον κάνοντας τζακούζι ή σάουνα.

Περήφανοι αξίζει να είμαστε όλοι μας, που έχουμε στην πόλη μας ένα ξενοδοχείο σαν το Magnes!

Tηλέφωνο: 2421 421400

Περισσότερα: https://magneshotel.com/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις