ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Λευκή Νύχτα: Εκεί θα γίνει το μεγαλύτερο party για μανούλες και παιδιά!

Λευκή Νύχτα: Εκεί θα γίνει το μεγαλύτερο party για μανούλες και παιδιά!

Newsroom

Η μεγαλύτερη γιορτή της αγοράς, μετά από 2 χρόνια απουσίας εσπιτρέφει!

Η Λευκή Νύχτα στον Βόλο θα είναι γεγονός, την Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη, όπου στα καταστήματα από τις 8 το βράδυ και μετά θα μπορείτε να βρείτε μεγάλες προσφορές, ευκαιρίες και εκπτώσεις, ενώ ταυτόχρονα μέσα στην πόλη θα πραγματοποιούνται πλήθος μουσικών και όχι μόνο εκδηλώσεων!

Αν είσαι μανούλα, αν έχεις παιδάκια, τότε θα επιλέξεις να βρίσκεσαι στην Γκλαβάνη 33, μεταξύ Δημητριάδος και Ερμού, έξω από το κατάστημα παιδικών ρούχων Storage Kids, όπου θα στηθεί το μεγαλύτερο party της πόλης για οικογένειες και παιδιά!

Το Storage Kids θα υποδεχθεί τον καλύτερο Έλληνα Ζαχαροπλάστη, τον Δημήτρη Χρονόπουλο, που θα δημιουργήσει γλυκάκια υγιεινά και νόστιμα μαζί με τα παιδιά σας, ενώ θα χαρίσει σε όλες εσάς πανεύκολες υγιεινές συνταγές!

Και επειδή ξέρω πόσο αγαπάτε τα γλυκά, μαζί με τις αγορές σας από το Storage Kids, όπου θα βρείτε τεράστιες προσφορές, θα έχετε ΠΟΛΛΑ γευστικά ΔΩΡΑ!!!!!!

Ο Βολιώτης ζαχαροπλάστης, Βασίλης Κόκοβας, μας έκανε την χάρη να αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ανά την Ελλάδα και να βρίσκεται στον Βόλο για να δημιουργήσει μοναδικά γλυκά για όλους και όλες εσάς!

4 υπέροχες γεύσεις! Πιστέψτε με ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΛΥΚΟ που έχετε φάει ποτέ….

Δικό σας με αγορές από το Storage Kids!

Ταυτόχρονα, στο σημείο θα βρίσκεται ο Κώστας Γεωργακόπουλος και η ομάδα του, από του Φούρνο Αρτογνωσία, μαζί με τα ποδήλατα τους που θα κερνούν σε όλους εσάς, φρέσκο, αγνό, νόστιμο και χειροποίητο παγωτό, ενώ το παζλ συμπληρώνει το Καρποις, από την Δημητριάδος 139, που θα χαρίσει σε όλες εσάς μια σακουλίτσα με γευστικές απολαύσεις!

Στο Storage Kids θα υπάρχουν ανιματέρ που θα αναλάβουν να παίξουν με τα παιδιά σας, με μπαλόνια, σαπουνόφουσκες και όχι μόνο!

Φυσικά και όλα τα παιδάκια θα απολαύσουν facepainting που τόσο το αγαπάνε!!!

Όχι, οι εκπλήξεις, τα δώρα και τα κεράσματα δεν τελειώνουν εδώ…

Θα σας αποκαλύψω όμως, μόνο μια από αυτές….

Ο ουρανός θα γεμίσει μπαλόνια και πιστέψτε με, τα προσωπάκια των παιδιών σας θα γεμίσουν ενθουσιασμό!

Σςςς δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο ακόμα…

Ελάτε να το ζήσουμε παρέα!

Παρασκευή 2 Σεπτέμβρη, στο Storage Kids, στην Γκλαβάνη 33!

Το party ξεκινά στις 19:30!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις