ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Και φέτος το Καρποις δίνει γεύση και χαρά στις γιορτές μας!

Και φέτος το Καρποις δίνει γεύση και χαρά στις γιορτές μας!

Newsroom

Το Καρποις είναι αν όχι το καλύτερο ένα από τα καλύτερα μαγαζιά του είδους του, όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά σε ολόκληρη την περιφέρεια!

Πάντα ψάχνουν για το καλύτερο, για το πιο νόστιμο, για το πιο ποιοτικό και έχουν καταφέρει να φτιάξουν εκεί στην Δηυμητριάδος 139, ένα κατάστημα γεμάτο εκπλήξεις “μικρά και μεγάλα διαμαντάκια”, που προσφέρουν με τόσο σεβασμό και τόση αγάπη στους πελάτες τους!

Κάθε Πάσχα και κάθε Χριστούγεννα, μας δίνουν τις περισσότερες επιλογές και τις πιο γευστικές σε εποχικά είδη….και επειδή τα Χριστούγεννα αν ήταν γλυκό, θα ήταν σοκολάτα, το μαγαζί τους μετατρέπεται μεταφορικά μιλώντας σ ένα “εργοστάσιο σοκολάτας”, με μεγάλα και ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας σε απίστευτες γεύσεις, με μικρότερα και μεγαλύτερα σοκολάτακια για δώρο ή για κέρασμα, πάντα στη καλύτερη ποιότητα της αγοράς και πάντα με σχεδιάκια που κάνουν τους μεγάλους να νιώθουν ξανά παιδιά από τον ενθουσιασμό και τους μικρούς….να λαμπυρίζουν τα ματάκια τους!

Πραγματικά δεν ξέρω, αν αγαπώ πιο πολύ την εικόνα και το πόσο όμορφα είναι αυτά τα σοκολατάκια ή την ασύγκριτη γεύση τους, που όποιος ξέρει από την πρώτη κιόλας μπουκιά, θα καταλάβει ότι δεν έχει σχέση με ότι άλλο παρόμοιο κυκλοφορεί στο εμπόριο!

Καρποις μας, σ ευχαριστούμε πολύ που με κόστος, μας προσέχεις, μας φροντίζεις και κάνεις πάντα μα πάντα τις γιορτές μας πιο χαρούμενες και πιο γευστικές!!!

Δείτε μόνο μερικά από τα σχέδια και τα καλούδια που σας περιμένουν εκεί:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις