ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θεωρία και Πράξη: Αν είσαι γονιός, πρέπει να γνωρίσεις τις ειδικές θεραπείες τους!

Θεωρία και Πράξη: Αν είσαι γονιός, πρέπει να γνωρίσεις τις ειδικές θεραπείες τους!

Newsroom

Το Θεωρία και Πράξη είναι Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρο Μελέτης, εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη μας, έχοντας δώσει δείγματα γραφής και έχοντας ήδη οδηγήσει στην επιτυχία πολλά παιδιά, με τους γονείς τους να μιλάν με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο των υπηρεσιών, αλλά και τους εκπληκτικούς καθηγητές με τους οποίους πάντα είχαν άριστες σχέσεις και πολύ καλή επικοινωνία.

Όμως μετά από απαίτηση των γονιών επειδή τους εμπιστευόντουσαν πολύ και λόγω χρόνου, ζήτησαν να προσθέσουν και ειδικές θεραπείες, ώστε να μη χρειάζεται να μεταφέρουν τα παιδιά τους, από τον δικό τους χώρο σε κάποιον άλλον.

Θεραπείες όπως: Εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, ψυχολογική στήριξη, βελτίωση συγκέντρωσης, ενδυνάμωση μνήμης, ενίσχυση αυτοπεποίθησης.

Θεραπείες που όπως αντιλαμβάνεστε, δεν αφορούν μόνο παιδιά που μπορεί να αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα, αλλά και παιδιά που δεν έχουν διαγνωστεί με κάποια μορφή δυσλεκτισμού ή οτιδήποτε άλλο…

Η ενδυνάμωση της μνήμης, η βελτίωσης της συγκέντρωσης αλλά και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης είναι πολύ σημαντικά μαθήματα, που ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ για να είναι καλύτεροι μαθητές στο σχολείο και για να χτίσουν ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ!

Βλέπετε τι συμβαίνει γύρω μας, τα παιδιά μας πρέπει να χτίσουν δυνατές προσωπικότητες με ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!!!!!!!!

Σίγουρα εσείς στο σπίτι μπορείτε να κάνετε αρκετά γι αυτό, αλλά ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Θα μάθουν στο παιδί σου να σέβεται τον εαυτό του, να αγαπά τον εαυτό του, να βάζει όρια, να προστατεύεται, να λέει “όχι”, να μη φοβάται να μιλήσει για ότι μπορεί να έγινε στο σχολείο ή στο πάρκο. Θα του μάθει να μην είναι εσωστρεφής και να μοιράζεται μαζί σου και με τους δασκάλους τουτ τις σκέψεις τους!

Στο Θεωρία και Πράξη κάνουν καταπληκτική δουλειά σε παιδιά που πάσχουν, αλλά κάνουν ακόμα σημαντικότερη δουλειά σε παιδιά εντελώς υγιή, δουλεύοντας στοιχεία της προσωπικότητά τους, πάντα σε επικοινωνία μαζί σας!

Ειλικρινά αν ήμουν γονιός, θα είχα ήδη εντάξει στο παιδί μου, σε πολλές από αυτές τις θεραπείες. Για να το προστατέψω, για να βελτιώσω τις αδυναμίες της προσωπικότητάς του, για να χτίσω δυνατά παιδιά, δυνατούς εφήβους και αύριο μεθαύριο….ευτυχισμένους ενήλικες!

Μίλα μαζί τους….αξίζει τόσο πολύ!

Θα τους βρεις, Δον Δαλεζίου 72 με Αναλήψεως.

Τηλέφωνο: 2421 21 0978

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις