ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η ζωή συγχωρεί του πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες…Χριστίνα!

Η ζωή συγχωρεί του πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες…Χριστίνα!

Newsroom

Είναι τολμηρή η Χριστίνα; Είναι!

Είναι τρελή η Χριστίνα; Είναι!

Έχεις αξίες η Χριστίνα; Έχει!

Γι αυτό την αγαπώ, γι αυτό την ξεχωρίζω, γι αυτό δεν δέχομαι να ακούσω κακή λέξη από κανέναν, γι αυτό με συγχωρεί, την συχγωρώ, αλλά κυρίως την συγχωρεί η ζωή….την συγχωρεί και την επιβραβεύει, στέλνοντας όλες εμάς στον χώρο της!

Όλες εμάς που γινόμαστε φίλες της. Όλες εμάς που δεν την αλλάζουμε. Όλες εμάς που μένουμε πιστές σε αυτή. Όλες εμάς που καταφέραμε να μας δούμε εξαιτίας της και εξαιτίας του Δημήτρη και όλης της ομάδας του κομμωτηρίου DX Hair Play, στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

Οι επιχειρήσεις είναι οι άνθρωποι τους. Ναι η Χριστίνα και ο Δημήτρης, όπως και όλη η ομάδα τους, είναι top κομμωτές. Θα έφτανε αυτό για να γίνουν σε λιγότερο από ένα χρόνο ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυσυζητημένα κομμωτήρια της πόλης;

Όχι, δεν θα έφτανε!!!!!!

Πολλοί είναι καλοί στην δουλειά τους. Πολλοί μπορούν να ξεχωρίσουν μέσα από αυτή. Λίγοι όμως έχουν άστρο. Λίγοι καταφέρνουν και ξεχωρίζουν. Είναι η ψυχή; Είναι η αύρα; Είναι ο χαρακτήρας;

Είναι αυτό το κάτι που τόσα χρόνια στην δουλειά αυτή δεν μπορώ να το προσδιορίσω, αλλά η Χριστίνα και ο Δημήτρης το έχουν!!

Την σέβομαι. Την αγαπώ και θέλω να το πω δημόσια. Γιατί είναι καλή συνεργάτης, γιατί είναι η καλύτερη εργοδότρια που έχω γνωρίσει. Γιατί στις αποφάσεις της, παραμένει πάντα άνθρωπος. Γιατί δεν ακολουθεί κανέναν. Γιατί ανοίγει δρόμους. Τους δικούς της δρόμους με ρίσκο και πόνο πολλές φορές, αλλά πάντα τα καταφέρνει….γιατί το είπε και ο Μπάσης: Η ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες!!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις