ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η δική μας Φάρμα που το τυρί της βραβεύτηκε ως το καλύτερο ελληνικό τυρί!

Η δική μας Φάρμα που το τυρί της βραβεύτηκε ως το καλύτερο ελληνικό τυρί!

Newsroom

Η Greek Family Farm (ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ) έχει τις δικές της εκτάσεις για την παραγωγή βιολογικών ζωοτροφών, τα δικά της πρόβατα για την παραγωγή βιολογικού γάλακτος και το δικό της τυροκομείο για την παραγωγή βιολογικής και συμβατικής φέτας Π.Ο.Π. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ο έλεγχος όλων των παραμέτρων της παραγωγικής διαδικασίας, από το χωράφι φτάνοντας μέχρι το τελικό προϊόν.

Βρίσκεται στον Αλμυρό και έχουμε την τύχη να την έχουμε επισκεφτεί.

Μας εντυπωσίασε ο εξοπλισμός, η οργάνωση αλλά και η φιλοξενία των ανθρώπων του, που μας ξενάγησαν και μας έλυσαν όλες τις απορίες!

Η λάμψη στα μάτια τους μιλώντας για την διαδικασία της παραγωγής, ομολογούσε την αγάπη και το πάθος για τα προϊόντα που δημιουργούν.

Εννοείται δοκιμάσαμε την φέτα τους, την οποία αμέσως ξεχωρίσαμε!

Σήμερα έχουμε έναν λόγο εμείς οι Έλληνες και οι κάτοικοι της Μαγνησίας να είμαστε ακόμα πιο περήφανοι αφού η δική μας Greek Family Farm μέσα σε 3.804 συμμετοχές από 42 διαφορετικές χώρες απέσπασε χρυσή βαθμολογία στο Fiera di Bergamo, για το κρεμώδες απαλό τυρί της από πρόβειο γάλα Φέτα Π.Ο.Π , ενώ παράλληλα ξεχώρισε φέτος και ως το κορυφαίο Ελληνικό τυρί, με τη χορηγία της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις