ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επαγγελματίες παράδειγμα προς μίμηση- Σας ευχαριστώ!

Επαγγελματίες παράδειγμα προς μίμηση- Σας ευχαριστώ!

Newsroom

Δεν είναι τυπικό. Δεν είναι διαφήμιση, Είναι λόγια και σκέψεις ψυχής, που αξίζει να τα μοιραστώ δημόσια, γιατί το αξίζουν οι ίδιοι!

Ο Δημήτρης και η Χριστίνα από το DX Hair Play στην Αναλήψεως με Σπυρίδη, καταφέρνουν κάτι πολύ σπάνιο. Να είναι εξαιρετικοί κομμωτές και ταυτόχρονα, εξαιρετικοί άνθρωποι. Να ζουν την απόλυτη επιτυχία και να βιώνουν στιγμές μεγάλης αποδοχής και αγάπης και να παραμένουν προσγειωμένοι και έχοντας προτεραιότητα τον αρχικό τους στόχο: Γυναίκες που θα φεύγουν από το κομμωτήριο τους χαρούμενες!!!

Αγκαλιάστηκαν από τον πρώτο κιόλας μήνα της λειτουργίας τους. Λατρεύτηκαν και είναι σήμερα ένα από τα πιο πετυχημένα κομμωτήρια της πόλης. Ταυτόχρονα, παραμένουν ίδιοι, με το ίδιο άγχος και ακόμα περισσότερη ευθύνη απέναντι σ εσένα και τα μαλλιά σου!

Δεν επαναπαύτηκαν λεπτό, κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ψάχνουν το καλύτερο για εσένα, εκπαιδεύονται, εξελίσσονται και παραμένουν χαρούμενοι, χαμογελαστοί, ευγενικοί, δέχινοντας εκτίμηση σε όλους τους πελάτες τους. Δεν ξεχωρίζουν κανέναν, είτε είναι μόνιμος, είτε περαστικός πελάτης. Είτε αφήνει 20 ευρώ τον μήνα, είτε 200….

Χωρίς καμία έκπτωση κάνουν το καλύτερο για όλους μας και μπαίνεις στον χώρο τους με την σιγουριά, πως θα φύγει έχοντας περιποιηθεί τα μαλλιά σου με τα καλύτερα προϊόντα και κάνοντας για εσένα όλα όσα θα σε οδηγήσουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους!

Δεν τους θαυμάζω, δεν τους επιλέγω μόνο γιατί είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους, αλλά κυρίως για το επαγγελματικό τους ήθος, για τον χαρακτήρα τους, για την αξιοπρέπεια τους, γιατί ποτέ δεν θα τους ακούσεις να μιλούν άσχημα για άλλο συνάδελφο….

Το πιο θαυματουργό πράγμα που πέτυχαν σ εμένα είναι ότι κατάφεραν, με μόνο λίγες θεραπείες, καθώς όσο φορούσα τα tapes μου, θεραπείες δεν μπορούσαμε να κάνουμε, μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, τα μαλλιά μου να μακρύνουν 10 με 12 δάχτυλα περίπου!

Φανταστείτε να έκανα συστηματικά θεραπείες, τι θα γινόταν…

Γιατί….παίζει ρόλο ακόμα και το σαμπουάν και ούτε σε αυτά κάνουν εκπτώσεις!

Απλά, αξίζεις να ζήσεις μια εμπειρία μαζί τους, που θ αλλάξει για πάντα τα μαλλιά σου, την εικόνα σου, την ψυχολογία σου μα κυρίως, μια εμπειρία που θα φτάσει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη!

Πόσο τυχερές, που αυτά τα πλάσματα, άνοιξαν κομμωτήριο….

Χριστίνα και Δημήτρη, απλά σας ευχαριστούμε και είμαστε πολλές, είμαστε εκατοντάδες και θα γίνουμε περισσότερες!

Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ, όχι τυπικά, αλλά από καρδιάς και ολόψυχα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις