ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για τον Δημήτρη Κουβελά, το παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα- Καλές δουλειές!

Για τον Δημήτρη Κουβελά, το παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα- Καλές δουλειές!

Newsroom

Το παιδικό του όνειρο, μετά από σκληρή δουλειά, κατόρθωσε να πετύχει ο Δημήτρης Κουβελάς, που τα τελευταία 15 χρόνια εργαζόταν σε κρεοπωλείο γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Ο Δημήτρης ήθελε πάντα να ανοίξει το δικό του Κρεοπωλείο. Οικονομικά όμως στα 20 του αυτό ήταν ανέφικτο. Έτσι εργάστηκε στον χώρο, κάνοντας αυτό που αγαπούσε τόσο πολύ και κερδίζοντας πολλές γνώσεις και εμπειρίες γύρω από τον χώρο του Κρεοπωλείου.

Πιστός στο όνειρο του και στον στόχο του, μαζί με την γυναίκα του Χρυσούλα, κατάφεραν να δώσουν στο όνειρο του σάρκα και οστά!

Είναι γεγονός, ο Δημήτρης Κουβελάς σας περιμένει στο Κρεοπωλείο του στο Ριζόμυλο Μαγνησίας, με κρέατα πρώτης ποιότητας και απίστευτα γευστικά κρεατοσκευάσματα!

Οι άνθρωποι της περιοχής τον καλωσόρισαν με χαρά, που πλέον έχουν στον τόπο τους Κρεοπωλείο, ενώ ήδη, φτάνουν εκεί και κάτοικοι των γύρω χωριών, μαθαίνοντας για την καθαριότητα, την αγνότητα και την ποιότητα των κρεάτων του!

Μάλιστα, τα κρέατα του φτάνουν μέχρι τον Βόλο, αφού μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου και η Χρυσούλα να την παραδώσει στην πόρτα σας!

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου είναι και τα επίσημα εγκαίνια και εμείς θα βρεθούμε εκεί το απόγευμα για να τους ευχηθούμε και να αγοράσουμε τα κρεατικά μας για τις γιορτές!

Καλές δουλειές Δημήτρη…..θα σε στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί όταν κάτι κάποιος το θέλει τόσο πολύ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΆ!

Τηλέφωνο για παραγγελίες και πληροφορίες: 24250 31433 και 6972534795

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις