ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αν υπάρχει ένα μαγαζί που μας ντύνει ΟΛΕΣ υπέροχα και οικονομικά, είναι ΑΥΤΟ!

Αν υπάρχει ένα μαγαζί που μας ντύνει ΟΛΕΣ υπέροχα και οικονομικά, είναι ΑΥΤΟ!

Newsroom

Ρε Δώρα, ένα μαγαζί να ντύνομαι και εγώ και η μαμά μου, ένα μαγαζί που να πηγαίνω με τις φίλες μου για shopping και να ψωνίζουμε όλες, υπάρχει; Ένα μαγαζί να μας ντύνει όλες…

Υπάρχει κορίτσια μου και δεν είναι άλλο από το Juicy, στην Σπυρίδη μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού!

Φέτος δε, θα το βρεις στα καλύτερα του, αφού πίστεψε με, δύσκολα θα βρεις άλλο μαγαζί στον Βόλο, με τόοοοοσο ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και νούμερα!

Φέτος νομίζω ξεπέρασαν το ακορθώτο…όχι άπλα τον εαυτό τους!

Ισόγειο και πρώτος όροφος με πληθώρα επιλογών για ρούχα που μπορείς να τα φορέσεις όλη μέρα κάθε μέρα. Ευκολοφόρετα, βολικά, στιλάτα και οικονομικά!

Δηλαδή τι άλλο μπορεί να ψάχνεις;

Δεν θα βρεις 2-3 επιλογές μόνο από παντελόνια, πανοφώρια, μπλουζάκια και φορέματα, αλλά πολλές, πάρα πολλές….από small μέχρι πολλά xl!!!!

Όποιος και αν είναι ο σωματότυπος σου, ότι χρώμα δέρμα ή μαλλιά και αν έχεις, είτε έχεις μεγάλο στήθος, είτε μικρότερο, είτε το δυνατό σου σημείο είναι τα πόδια σου, είτε η πίσω όψη σου, εκεί θα βρεις με τις συμβουλές των υπέροχων κοριτσιών που θα σε κάνουν να νιώσεις οικεία, τα ρούχα που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά σου σημεία!

Αγαπούν την γυναίκα και πάντα θα σε κοιτούν στα μάτια, θα σου πουν την αλήθεια και δεν θα σε αφήσουν να φύγεις από εκεί, αν δεν είναι σίγουρες ότι με τις επιλογές σου, θα βγεις έξω και θα κάνεις θραύση!

Nαι, στο Juicy ψωνίζουμε όλες, από το Juicy ντυνόμαστε όλες και το κυριότερο; Ξεχωρίζουμε όλες, με αγορές βολικές, ποιοτικές και σούπερ οικονομικές!!!

Καλές αγορές κορίτσια μου και…απολαύστε το, γιατί τα ψώνια είναι πάνω και πέρα απ όλα ψυχοθεραπεία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις