ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αν δεν θες να τρέχεις από οίκο νυφικών, σε οίκο νυφικών, θα πας κατευθείαν στο “ΛΥΔΙΑ”!

Αν δεν θες να τρέχεις από οίκο νυφικών, σε οίκο νυφικών, θα πας κατευθείαν στο “ΛΥΔΙΑ”!

Newsroom

Μπαίνοντας ο νέος χρόνος ξέρω πως εσύ που φέτος παντρεύεσαι έχεις αρχίσει να ψάχνεσαι και να αγχώνεσαι!

Καλώς για το ψάξιμο, κακώς που αγχώνεσαι, δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει!

Προσωπικά σε 3 μέρες είχα κλείσει τον γάμο μου. Βοηθούσε βέβαια που ήξερα τι ήθελα, αλλά κυρίως ήξερα καλά την αγορά και τους επαγγελματίες.

Πολλές κοπέλες δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε, άλλες δεν έχετε και τον χρόνο για ταλαιπωρία και τρέξιμο.

Είστε και εσείς, που δεν θέλετε να δίνετε 20 ευρώ για κάθε πρόβα, σε κάθε οίκο που επιλέγετε και τελικά να πηγαίνουν χαμένα….

Ναι, αν ακόμα δεν έχεις πάρει τηλέφωνο, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ είμαστε υποχρεωμένες να δίνουν 20ευρώ για κάθε πρόβα, ανεξάρτητα αν θα πάρουμε το νυφικό μας από εκεί ή όχι.

Για να μην ταλαιπωρηθείς λοιπόν και για να μην πετάς εικοσάευρα από και από εκεί, άκου με και πίστεψε με, θα επιβεβαιωθείς για την επιλογή σου.

Κλείσε πρώτα απ όλα ραντεβού στον Οίκο Νυφικών Λυδία, γιατί εκεί έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να κλείσεις αμέσως όχι μόνο το νυφικό σου, αλλά και ότι άλλο χρειάζεσαι για το γάμο, όπως στέφανα, μπομπονιέρες, προσκλητήρια και όχι μόνο…

Που το ξέρω; Είναι η γνώση της αγοράς, είναι η εμπειρία μου, είναι που 4 στις 4 φίλες μου με άκουσαν πήγαν εκεί πρώτα και δεν πήγαν πουθενά αλλού μετά…

Είναι που ξέρω τόσα παραδείγματα!

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Αρχικά είναι γλυκύτατοι άνθρωποι, έχουν ταλέντο και φαντασία, μα κυρίως ΑΝΤΙΛΗΨΗ!

Καταλαβαίνουν αμέσως ποια είσαι, ποια είναι τα γούστα σου, ποιο είναι το στιλ σου και ότι σου δείχνουν θα είναι αυτό ακριβώς που ζητάς, χωρίς να σε κουράζουν…

Η συλλογή των νυφικών τους είναι πάντα μοναδική, πανέμορφη μα κυρίως έχει ποικιλομορφία, για να μπορεί να βρει κάθε γυναίκα, το νυφικών των ονείρων της….

Είναι τόσες οι επιλογές και σε νυφικό φόρεμα και όλες καλόγουστες και σικάτες, αλλά και σε στολισμούς, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, στέφανα….που δεν θα θες να δεις κάτι άλλο!

Επίσης έχουν εμπειρία και πολύ φαντασία και θα σου προτείνουν απίστευτα πράγματα ή αν τους προτείνεις, θα πάνε τις σκέψεις σου 10 βήματα παρακάτω….

Και όλα….σε απίστευτα λογικές τιμές!

Εμπιστεύσου με!

Θα τους βρεις 28ης Οκτωβρίου 163, πίσω από τον Άγιο Νικόλαο

Τηλέφωνο: 2421 059980

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις