ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αλεξάνογλου: Για σπίτι με ταυτότητα και στιλ- Δείτε τις υπέροχες δημιουργίες τους!

Αλεξάνογλου: Για σπίτι με ταυτότητα και στιλ- Δείτε τις υπέροχες δημιουργίες τους!

Newsroom

Aλεξάνογλου!

Ένα όνομα ταυτισμένο με την έμπνευση!

Γιατί πάντα μ έμπνευση, με μεράκι και πολλή αγάπη, μα πάνω απ όλα με ποιότητα, “ντύνει” τα σπίτια μας, δίνοντας τους ιδιαίτερες πινελιές με στιλ, αλλά και χρηστικότητα, αφού δημιουργούν έπιπλα ναι μεν όμορφα, αλλά κυρίως έπιπλα χρηστικά και “έξυπνα” με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, που εμείς οι νοικοκυρές αναζητάμε συνεχώς!

Από το 1972 εως σήμερα έχουν “ντύσει” με τα έπιπλα που δημιουργούν, πολλά πολλά σπίτια, έχοντας χαρίσει πολλά χαμόγελα ικανοποίησης, έτσι σήμερα, τα παιδιά που μεγάλωσαν με έπιπλα Αλεξάνογλου, φτιάχνοντας τα δικά τους σπίτια, φτάνουν στον Κωνσταντίνο Αλεξάνογλου, στη δεύτερη γενιά της επιχείρησης, για να ντύσουν το δικό τους σπίτι!

Και αυτό και αν είναι ηθική ικανοποιήσης, για τους κόπους της οικογένειας Αλεξάνογλου, που πορεύεται τόσα χρόνια, με ήθος, συνέπεια και επαγγελματισμό παράδειγμα προς μίμηση!

Για έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες και άλλες δημιουργίες, όπως εσείς τις φαντάζεστε, αφού εσεις κάνετε όνειρα και αυτοί δίνουν στα όνειρα σάρκα και οστά, απλά εμπιστευτείτε τους!

Με εμπειρία και πολύ ταλέντο, με υπέροχες τιμές ανάλογες της εποχής, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στο σπίτι σας, τις προσθήκες ή να τους εμπιστευτείτε ολόκληρο το νέο σπίτι σας!

Θα τους βρείτε στην έκθεση τους στην Μ.Μερκούρη 2, όπου μπορείτε να δείτε και δουλειές τους από κοντά!

Αλεξάνογλου….μη το ξεχάσεις, εκεί που η παράδοση, δένεται με την σύγχρονη οπτική, δημιουργώντας όχι έπιπλα, αλλά έργα τέχνης!

Τηλέφωνο: 6942650228

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις