ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ένας ιδιαίτερος χώρος χαλάρωσης ανοίγει στην πόλη μας!

Ένας ιδιαίτερος χώρος χαλάρωσης ανοίγει στην πόλη μας!

Newsroom

Κάτι νέο, κάτι φρέσκο ετοιμάζεται στην πόλη μας…

Κάτι που έρχεται να προσθέσει σε όσα ήδη υπάρχουν, με σκοπό να σηκώσει τον πήχη των υπηρεσιών στα ύψη!

Ναι, σύντομα θα είναι κοντά μας, στο κέντρο της πόλης, αλλά σ ένα σημείο που θα βρίσκεις εύκολο πάρκινγκ, γιατί σκοπός τους είναι να σε χαλαρώνουν, όχι να σε τσιτώνουν, ένας υπέροχος, όμορφος χώρος χαλάρωσης, που θα σου προσφέρει μεταξύ άλλων πολλά και διαφορετικά είδη μασάζ, από απίστευτα εκπαιδευμένο προσωπικό και πάντα υπό την εποπτεία και τις οδηγίες φυσικοθεραπευτή!!!

Εμένα προσωπικά, αυτό με ανακουφίζει πολύ, γιατί θα ξέρω, ότι τίποτα δεν θα πάει λάθος, ότι όντως θα χαλαρώσω, θα κάνω καλό στον σώμα μου, θα νιώσω την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία χωρίς αρνητικές συνέπειες, αφού πάντα φοβάμαι να αφήσω κάποιον να μου ασκήσει πίεση…τόσα έχουμε ακούσει και αρκετές έχουμε ταλαιπωρηθεί από αναδείκευτες, που πίστευταν ότι μ ένα σεμινάριο, μπορούν και ξέρουν να σου κάνουν μασάζ!

Τώρα με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά, απλά θα το απολαμβάνουμε και με τις τιμές και τα πακέτα που ετοιμάζουν, για να μη σας πω για τις εκπλήξεις, θα δίνουμε κάθε εβδομάδα το ραντεβού μαζί τους, κάνοντας το ομορφότερο δώρο στον εαυτό μας!!

Σας περιμένουμε, μην αργείτε γιατί τα σχολεία ξεκίνησαν, οι υποχρεώσεις μας αυξήθηκαν και έχουμε ανάγκη όσο ποτέ, κάποιον να μας ξεκουράζει και να μας τροφοδοτεί ενέργεια!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις