ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Άλλαξε τη ζωή σου με το κορυφαίο webinar: Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

Άλλαξε τη ζωή σου με το κορυφαίο webinar: Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

Δώρα Μιχαήλ

“Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ”
Πληροφορίες -Εγγραφές: https://ninakaloutsa.com/post_type=seminars&p=269

 Έχεις σκεφτεί γιατί άραγε κάποιοι ομιλητές μένουν αξέχαστοι στο κοινό τους και το καθηλώνουν, ενώ άλλοι το αφήνουν αδιάφορο; Αυτό συμβαίνει επειδή οι καλοί ομιλητές έχουν καλές συνήθειες και είναι αυτές που τους οδηγούν τελικά στην επιτυχία! Η επιτυχία δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μικρά rituals, ρουτίνες δηλαδή, που επαναλαμβάνονται καθημερινά.  

Η ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας Νίνα Καλούτσα με καταγωγή από τη Θεσσαλία και διεθνή αναγνώριση, βρίσκεται πίσω από το κορυφαίο Webinar το οποίο καλό θα είναι να το παρακολουθήσουμε όλοι κάποια στιγμή. Πρόκειται για το κορυφαίο Webinar της χώρας το οποίο έχει απογειώσει την επικοινωνία χιλιάδων Ελλήνων! Η κ. Καλούτσα είναι κάτοχος διπλώματος και μάστερ Όπερας του Κρατικού Ωδείου Τσαϊκόφσκι της Μόσχας.

Στα 20 χρόνια της διδασκαλίας της έχει μεταδώσει τη γνώση και την εμπειρία της σε περισσότερους από 3.000 άτομα, εκπαιδευτικούς, πολιτικούς, επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών και οργανισμών, σε σεμινάρια φωνής, δημόσιας ομιλίας, one-to-one coaching και team building. Έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες: Google, OTE, Coca-Cola 3E, Eurobank, Alpha Bank, Booking.com, LeasePlan, TITAN Cement, Bristol-Myers Squibb, GEP, Antipollution, Resoul, Knauf, European Reliance, Kafkas, CEO Clubs Greece, ReedSmith, TATOI  Club, Generation Y κ.ά. 
Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις,- ΠΩΣ να λες αυτό που θέλεις να πεις (φωνή, γλώσσα σώματος)- ΜΕ ΠΟΙΕΣ λέξεις να το λες (λεξιλόγιο, περιεχόμενο ομιλίας)- ΓΙΑΤΙ να το λες (πειθώ)- ΠΟΤΕ να το λες (timing)με άλλα λόγιαΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ & ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ…
ΤΌΤΕπρολαβαίνεις να γραφτείς στο webinar που έχουν εμπιστευτεί χιλιάδες Έλληνες εδώ και 12 χρόνια!

Αυτή τη φορά θα λάβεις ταχυδρομικώς το βιβλίο της Νίνας Καλούτσα.

Στο Webinar προσκεκλημένη ομιλήτρια θα είναι και η κ. Άννα Μαλισιόβα η οποία θα αναφερθεί στην εξαιρετική μέθοδο Tomatis που εφαρμόζει. Η μέθοδος Tomatis βοηθάει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους από παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες μέχρι τους πιο γνωστούς τραγουδιστές που ακούς στο ραδιόφωνο.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: EARLY BIRD ΕΩΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
www.ninakaloutsa.comwww.annamalisiova.com

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις