ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το μασάζ, είναι δουλειά του Φυσικοθεραπευτή!

Το μασάζ, είναι δουλειά του Φυσικοθεραπευτή!
Newsroom

Newsroom

Έκανα κάποια story στο intagram και μοιράστηκα μαζί σας μια δική μου ιστορία, σε σχέση με μια δυσάρεστη εμπειρία που είχα, σ ένα κέντρο με πολλών ειδών μασάζ, που επισκέφθηκα στην Αθήνα και τελικά…πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένη!!!

Με πάτησαν σε λάθος σημεία και μου δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα! Ευτυχώς η φυσικοθεραπεύτρια μου Ιλεάνα Μπάδρα, το αντιμετώπισε άμεσα και δεν έτρεξα περισσότερο. Μάλιστα από τότε μου έγινε μάθημα και ακόμα και για χαλαρωτικό μασάζ πηγαίνω στην Ιλεάνα και χαλαρώνω και είμαι βέβαιη πως λόγω της επιστημονική της κατάρτισης, δεν θα μου δημιουργηθεί το οποιοδήποτε θέμα!!!

Είναι απίστευτο πόσα μηνύματα έλαβα μετά από αυτά τα story, από Βολιώτες και περισσότερο από Βολιώτισσες, που μοιράστηκαν μαζί μου την ίδια εμπειρία, κάνοντας μου λόγω για πονοκεφάλους, εμετούς, πόνους ακόμα και μέρες μετά τα μασάζ τους!

Το μασάζ ήταν ανέκαθεν δουλειά του Φυσικοθεραπευτή, που αργότερα μπήκαν στην δουλειά τους και τα μηχανήματα, κάτι που έδωσε χώρο και ευκαιρία σε άλλους χώρους να μπουν στο αντικείμενο!

Σαφώς και υπάρχουν καταρτισμένοι άνθρωποι που δεν είναι φυσικοθεραπευτές και σοβαροί στην δουλειά τους, αλλά εγώ μετά απ ότι έπαθα μόνο σε φυσικοθεραπευτή!!!!!

Όμως κυκλοφορούν εκεί έξω και πολλοί ανειδίκευτοι, χωρίς γνώσεις ή κάνοντας την πρακτική τους, μαθαίνοντας δηλαδή χωρίς κανέναν έλεγχο πάνω σας….

Καταστροφικό!

Η συμβουλή μου είναι να προτιμάτε τον φυσικοθεραπευτή σας και αν όχι, να πηγαίνετε σε νόμιμες επιχειρήσεις που κάνουν μασάζ και έχουν τις ειδικές άδειες!

Ελπίζω να βοηθήσω και να μην ταλαιπωρηθεί και άλλος κόσμος….

Τέλος θα μου επιτρέψετε για ακόμα μια φορά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, δημόσια αυτή την φορά στην δική μου φυσικοθεραπεύτρια που κυριολεκτικά με έσωσε, την Ιλεάνα Μπάδρα, που δεν είναι ότι είναι απίστευτη επιστήμονας, όσο το ότι είναι ένας απίστευτα θετικός άνθρωπος, μ έναν πηγαίο αληθινό χαμόγελο, που καταφέρνει να σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό και έτσι θαυματουργά, να παίρνει μακριά κάθε πόνο και να σε χαλαρώνει!

Αυτά από εμένα και…προσοχή!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις