ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γι αυτό το ψωμί στα ξύλα, κάποιοι κάνουν χιλιόμετρα- Εσύ το δοκίμασες;

Γι αυτό το ψωμί στα ξύλα, κάποιοι κάνουν χιλιόμετρα- Εσύ το δοκίμασες;

Newsroom

Δικαιώθηκε ο Γιώργος Κακαγιάννης, από τον φούρνο ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΗΜΩΝ στην Αγριά, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, που επέμενε να αλλάξει τον φούρνο του μαγαζιού, με ξυλόφουρνο, που ναι μεν θέλει πολύ περισσότερη δουλειά από τον ίδιο, όμως συνεχώς επέμενε πως το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο.

Και είναι!

Το ψωμί στα ξύλα, του φούρνου ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΗΜΩΝ είναι το ψωμί που πραγματικά αξίζει να κάνεις χιλιόμετρα για να το δοκιμάσεις!

Όσοι δε έμαθαν για τον ξυλόφουρνο και πήγαν στον φούρνο για να το δοκιμάσουν, από κάθε άκρη της Μαγνησίας, φτάνουν μια φορά την εβδομάδα ξανά στην Αγριά και συνήθως κάθε Τετάρτη που όλα τα είδη κιλού είναι -1ευρώ και προμηθεύονται ψωμί για όλη την εβδομάδα!

Το πιο μαγικό είναι ότι το ψωμάκι τους, ακόμα και 4 μέρες μετά, είναι σα να βγήκε μόλις από το φούρνο και παραμένει αφρατο και νόστιμο!

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, επειδή ο φούρνος κάνει και delivery, κουλούρια, γλυκά, σιροπιαστά, έχει αυξηθεί στο delivery και ο αριθμός των παραγγελιών μαζί με ψωμάκι που συνήθως ζητούν πολλά διαφορετικά είδη!!!

Κάποιοι δεν αγαπούν ιδιαίτερα το ψωμί. Είναι ίσως επειδή ποτέ δεν έχουν φαεί καλό ψωμί ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥΝ “ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΗΜΩΝ”!

Τηλέφωνο: 2428 400468

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις